Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trabantí expedice se vydává na průzkum Ghost Townu, liduprázdného zlatokopeckého městečka. Ale záhy znovu vyráží na cestu. Na silnici potkávají a s úctou sledují obří nákladní vůz roadtrain. Když se jim jedno takové monstrum křižující zdejší komunikaci podaří předjet, zavládne euforie. Tu však rychle ukončí egu. Svými podivnými zvuky nevěstí nic dobrého. Po ohledání je jasné, že odešla klikovka a bude nutné zajistit odtah vozu do Lavertonu. Bohužel maluch na tento úkon nestačí. Čekání na novou klikovku nakonec trvá týden. Oprava se vydaří, nikoliv tak počasí. Bahna na cestě přibývá a jízda po něm je čím dál šílenější. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další luxusní díl o opuštěném trabantu, fingované resuscitaci a mnoha dalších věcech, který mimo jiné divákům prozradí, co je horší než suchý písek. Pádu na bahnitém písku je hodně a padají i nejlepší z nejlepších a divák se tím pádem baví. Uvědomuji si, že účastníci výpravy musí být mimo jiné dost psychicky odolní (nebo alespoň konstantně ponořeni v alkoholu). Strávit tolik času se stejnými lidmi na místech, která nabízejí takřka nulovou zábavu, to není zajisté žádná legrace. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je to dvoutakt a něco je špatně." Tak špatně je kliková hřídel a taky to, že jsem musel půl dílu čekat na to až přiletí náhradní a přestane pršet. Pak už přišla mokrá Great Central Road a zase bylo dobře. Ohromné kamiony mne ohromily, mrtvá auta u silnice zase trošku vyděsila a Markovy pády z motorky snad ani nebudu komentovat. Jen mi už pár dílů připadá, že vzít s sebou protivnou Dominiku nebyl ten nejlepší tah. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry, trabanti, jsem váš fanoušek, ale Austrálie mi nesedí. Nic pořádnýho se neděje a o kolik je vás víc než jindy, o tolik víc je to vidět. Zpracování dokumentu bezchybný, profi, tam se nenajde chyba stejně jako se v trabantu nenajde motor. Ovšem obsah dílů je rovněž totožnej s obsahem bakelitový jízdy. Za mě jste si tentokrát postavili zbytečně velký šapitó, ono víc a víc neznamená vždycky nejvíc. Takže tak jako bylo u Jižní Ameriky lepší podívat se na seriál, bude tady myslím bohatě stačit pustit si film. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Austrálie je nepochybně zajímavý světadíl. Ale nekonečné cestování po cestách podle pravítka přestává být zábavné. Alespoň že se účastníci dobře baví, jak to vypadá. Pokud se zase nerozmáznou na motorkách nebo se, jako obvykle, něco na autech nepodělá. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Líp jak Pepinec bych to neřekl. Těžká nuda, nuda a zase nuda...ovšem věhlas trabantí je zdá se tak veliký, že na nadšené hodnocení stačí bohatě. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Mne naopak prišiel nudnejší film. Že sa nápady opakujú, to je všetkým jasné. Klasickému scénaru príprava-odchod-byrokracia-trable na ceste sa vyhnúť skrátka nedá. Vo filme mi to však prišlo všetko identické s predchádzajúcimi dielmi, v seriáli vidieť aspoň viacero detailov, viac vtípkov, vias sa človek spozná s postavami. Seriál za 5/5, aspoň zatiaľ, film 3/5. ()

Reklama

Reklama