Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První den na cestě, prvních 200 kilometrů a první vážná závada. Posádka se seznamuje s australskou faunou, v níž dominují mouchy. Čeká je také první velká výzva – jízda pustinou po původní staré zlatokopecké cestě stovky kilometrů napříč australským vnitrozemím. Trase se přezdívá „malá Austrálie", protože je zde možné potkat vše krásné i děsivé z celé Austrálie. Největší boj však začíná svádět posádka – zvlášť její členové na jednostopých vozidlech – s australským hlubokým pískem. A k tomu všemu se najednou ztratí polský člen týmu Marcin! (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně píseček. Člověk si musel počkat tři díly, ale opět zaplatilo to staré otřepané "Kdo si počká ten se dočká". A že se bylo dočkat čeho. Konečně díl dle mého gusta. Kdyby se v podobném duchu táhly všechny nadcházející, tak budu po zbytek seriálu příst jako kocourek. Jinak jsem stejně jako posádka samozřejmě žasl nad tím, jaká dovede být v Austrálii zima. Kdo by to byl řekl?! Hádám však, že zřejmě byla zima i mouchám, takže daly alespoň na chvíli pokoj. Snad Marcin brzy dohoní...ostatní a pojede se vesele dál. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jedeme nádhernou krajinou od opravy k opravě." Zlatokopecká zkratka je konečně tím, co od trabantí expedice očekávám. Takže je třeba kladivem opravit Jawu, pak u barelu doleva a už jsou tu roztrhané plasty, pády z motorky a ztracený Polák. Jen tak dál. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk jim ohromně závidí, jakou cestou si to mohou drandit a zároveň by po ní nechtěl jet jak v autě, tak už rozhodně ne na motorce. Padal bych totiž ještě častěji než chudák Domča. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama