Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka procitá po deštivé noci, cesta je stále rozbahněná a den začíná týmovou spoluprací nad opravou řídítek na Jawě. Konečně hotovo a jede se dál. Bohužel ne nadlouho. Bahno brzy vyhrává a jedno auto zapadá za druhým. Při tlačení v egu cosi praskne. Dan doufá, že to nebude nic vážného. Je to vážné. Oprava obnáší vysekání díry sekerou, pak vrtačkou. Konečně hotovo. V tuto chvíli však odmítá Markovi nastartovat Jawa. Stále prší a déšť sílí. Posádka zastavuje na starém vrakovišti. K večeři jsou pečené klokaní ocasy. Další den déšť ustává. Ovšem cesta je jako roleta a žlutý cirkus na ní nebezpečně drncá. Nehledě na to dál statečně míří na sever. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl jedoucí v rytmu poruch po stále stejné australské cestě. No a co má být? Stále se jedná o seriál, který se tyčí vysoko nad televizním standardem v naši malebné zemičce. Kdo má rád pravidelnou denní dávku emocí s píčovinou Ulicí, kde je každý díl originální, jedinečný a úžasný, ten nechť přepne program. Já si monotónní Austrálii užívám. Není to sice Jižní Amerika, která neměla chybičku, ale stále je seriál super a já mlsně očekávám každý další díl. Jak tak sleduji hypochondričku Domču, tak se mi ani nechce věřit, že je na své současné sólo výpravě stále mezi živými. Jinak mě stále a znovu okouzlují road trainy. Docela rád bych si je zařídil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Naštěstí ne každý Great Central Road projede a díky tomu tu máme nejlepší zdroj náhradních dílů široko daleko." Hřbitov aut byl skvělý, přemísťování žlutého cirkusu na rozbahněnou cestu taky stálo za to a cedule Pozor lidé byla jedinečná. Jinak se mi moc líbila Kata Tjuta i Uluru, ale věřím Markovi, že Banská Bystrica je ještě daleko hezčí. Stejně jako Nové Strašecí. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama