Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Babu ze setkání s australským silničním monstrem zvaným road train nevychází úplně vítězně. Je třeba chvíli relaxovat na pláži u jezera a prozkoumat Kings Canyon. Ale za chvíli už posádka opět pokračuje v jízdě neskutečně prašnou cestou. Jawa začíná vydávat divné zvuky. Dochází na generální opravy některých strojů. Přicházejí nové společné zkušenosti i školení se mezi členy posádky navzájem: Vojta učí Kiku, jak zalepit duši, Marek s Vojtou studují termitiště, všichni zjišťují, jak se dá hrát s krokodýly, co znamená požár v australském lese či jak v polních podmínkách důstojně oslavit narozeniny. A také je na čase připravit se na přijetí zbrusu nového člena posádky. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další dávka příjemné Australské roviny. Tentokrát už úplně naposledy. Nejpůsobivějším okamžikem byla zřejmě krokodýlí noční koupel. Jináč mě docela zaskočilo, že jeden člen jen tak opustí výpravu, takže byl v průběhu cesty vypsán konkurz na náhradního člena posádky. Naopak mě vůbec nepřekvapilo, že se Polákům opět kamsi zatoulal pas. Dost se mi líbilo sledovat, kterak se za normálních okolností šíří požár australským lesíkem. Jeden z nejpříjemnějších dílů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Raději jsme se utábořili vedle silnice, aby do rána nezmizela." Cesta, necesta, hory, termitiště, klokan, krokodýl a ošklivý trpaslík na střeše trabanta. Posádka se evidentně baví, já o něco málo méně, ale protože Radek nezklamal a ztratil pas, tak jsem si ten konec Austrálie nakonec ještě užil. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama