Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka přilétá do Dillí, užívá si chvíle řádění na pláži a na obzoru vyhlíží loď s trabanty. Také si vyzvedává nového člena posádky Marka ze Slovenska, který zaujme v polském tandemu uvolněné místo po odlétajícím Marcinovi. A trabantí výprava může slavnostně vyrazit do Východního Timoru. Nováček Marek s ostříleným Radkem si hned porozumí, což nese následky, z nichž ostatní členové posádky nejsou dvakrát nadšení. Následně Marek propadá neznámé nemoci, díky níž se posádka blíže seznámí s parametry místní lékařské péče. Vozy se začínají vážně rozpadat. Legrace opravdu končí, tady už snad mohou pomoci jen bohové... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Velice příjemný díl, který mi alespoň na 28 minut zlepšil nepříliš pozitivní náladu a pomohl mi přijít na jiné myšlenky. Celý díl je o Východním Timoru, o jehož existenci jsem se dozvěděl právě až díky trabantímu dobrodružství. Zajímavá zemička plná pozitivních lidí, žijících si své primitivní, leč naprosto šťastné životy. Ve výpravě vystřídal Marcina Marek, který málem výpravu po 14 dnech opustil, a to tak, že na věčné časy. Jeho parťák Radek si málem našel nové frajerky. Moc se mi nelíbila snad pouze ta krátká odbočka ke kohoutím zápasům, které mi cool prostě nepřijdou. Posádka se rozhodla po cestě sežrat všemožné ovoce různých tvarů, chutí a účinků a odstartovala tak blicí maraton. Až nyní jsem si uvědomil, že značná část výpravy má muzikantské vlohy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Až tady budu umírat, tak rozhodně nechci, abyste se o mě starali vy." Východní Timor se mi líbil, jejich nulová byrokracie a slušnost mě hodně zaujala, ale posádka si konečně užila nějaký ten žaludeční problém, když už zkonzumují cokoli, co jim neuteče z talíře. Jinak byla samozřejmě skvělá cesta do kopce i z kopce, roztlačení Malucha bez řidiče i rozlomení trabanta, ale jelikož Škodolibost je mé druhé jméno, tak jsem posádkám přál ještě o něco vypracovanější tankodromy, větší díry na mamuty a veletoky bez mostů. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jiné planetě - to je výstižný název dílu, kde se skupinka dobrodruhů dostala z "neobydlené" Austrálie do živoucí jihovýchodní Asie, Východního Timoru. Teď to nabírá druhý dech na poutavosti. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama