Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Babu stále není opravený a Dominika se stává další členkou výpravy s osobní zkušeností se zdravotní péčí v místní nemocnici. Konečně se zase může jet dál. Členové trabantí expedice objevují buvolí zápasy, tabáková pole, rýžová pole i lávová pole a také život místních rybářů. Ale ze všeho nejvíc je nadchne magické Bali a zaměstná promýšlení cesty dál do Malajsie. Objevují kouzlo nebezpečného sopečného kráteru, dusí se jedovatými sirnými výpary a zraněný Dan přiznává, že noční výlet po sopce patří k největším nezodpovědnostem, jakých se kdy dopustil. Ovšem této nezodpovědnosti by se dopustil bez váhání kdykoliv znovu, protože byla tak krásná... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Auto přijede, ráno ho nastartujem a je úplně rozbitý." Tato část Indonésie je vhodným místem pro naštvání i zábavu. Nabízí totiž závady po nula metrech, červíky v mase, nedobrovolné návštěvy nemocnice a na druhé straně rychlé pluhy, souboj trabantu se sopkou a mimořádně zábavné přejetí přítelkyně nebrzdícím trabantem. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další cool díl, který se táhne v rytmu nekonečných oprav žlutých bouráků a cestě z jedné nemocnice do druhé. Téměř každý člen posádky na této výpravě málem jednou umřel. Tentokrát to bylo díky luxusní a naprosto hygienicky nezávadné indonéské kuchyni. V tomto dílu také zazní ten vůbec nejslavnější hit dua M + M. Vlastně je to zřejmě jejich první song. To není vůbec zlá bilance. Uvědomuji si, že se nám pomalu blíží finále. Bude se mi stýskat. ()

Reklama

Reklama