Reklama

Reklama

Trabantem z Austrálie do Asie

(seriál)
  • Slovensko Trabantom z Austrálie do Ázie
TV spot

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Dvanáctidílný seriál Dana Přibáně popisuje doposud nejnáročnější půlroční expedici tohoto cestovatele. Vzdálenost z australského Perthu přes Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko překonal devítičlenný tým ve dvou žlutých trabantech, polském fiatu, neboli maluchovi, na staré čezetě, jawě a dvou invalidních vozících. Přibáňův tým na své zatím poslední filmové cestě urazil během půl roku 15 291 kilometrů. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (65)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ako, ja to mám rád. Môžem tomu vyčítať, že tá Austrália je až na pár momentov celkom nezaujímavá, ale celá tá atmosféra ktorú to vytvára mi je strašne blízka. Nie som si istý, či by som dakedy dokázal byť až takto trafený, aj napriek tomu, že cestujem rád. Ale má to taký ten feeling dobrodružstva a bláznovstva. Dana Přibáňa mám rád a minimálne druhá časť tohto cestopisu mi prostredím ulahodila. Za mňa okej, hoci to nemá taký spád a ľahkosť ako putovanie Južnou Amerikou. A tie predchádzajúce cesty ( keďže boli len filmové) beriem ako rozbiehanie. A Kika je veľmi pekné slovenské dievča. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To, co žene trabanta nahoru, není výkon motoru, ale obrovská rychlost, kterou to auto dosahuje." Zběsilé plašení 26-ti koní pod duroplastovou kapotou mě sice v Jižní Americe zaujalo o dost víc, ale oproti filmu mě zase mnohem líp bavil seriál. Pozitivem byli zejména pohodoví vozíčkáři, blázniví Poláci, opravy kladivy a pády motorkářů. Co mi však trošku vadilo, tak to byla přítomnost Dominiky, před kterou se Dan trošku krotil a která svou normálností moc nezapadla do tohoto kolektivu sebevražedných bláznů. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím po prvním díle - tudíž hvězdy dodám později. Bude-li to mít grády jako předchozí dobrodružné cesty, jako že nejspíš ano, tak to bude hodnotná podívaná za všechny hvězdy. edit (po 5.díle): No nevím, zda se díly z nekonečných rovných cest po Austrálii neměly víc sestříhat. Jsou nekonečný... /Na samostatný film se podívám až po seriálu. Ono opět jistě nebude možné v relativně krátkém celovečeráku zobrazit všechny ty peripetie a patálie. Seriál vtáhne do děje nepochybně víc./ edit (po 8.díle): Přesun do rozmaitější Jihovýhodní Asie dodává větší punc zajímavější exotiky. komplet: 90% ()

Ezekiel1 

všechny recenze uživatele

Jedeme na motorce bahnem...a BUM...opravujeme auto...Jedeme na motorce pískem...a BUM...opravujeme motorku...Jedeme...atd. hm...celkový potenciál evokované zábavy 0...+ rádoby vtipné a opakující se dialogy hlavních představitelů. Narychlo sešitá blbost české televize, která těží z předchozích působivých cest. Jednoznačné zklamání...přitom fantastický kontinent jako Austrálie si zasloužil určitě něco lepšího. 40% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ještě si nechám odstup po prvním díle, ale tady hodnocení klidně prsknu už ted, protože Dan a jeho parta jsou neskutečně inspirativní frajeři a frajerky a teď nemyslím v tom jít, vzít trabanta a hurá do Austrálie, ale v tom, jak se postavit k myšlence "to nejde". Určitě si tu cestu s nima prostřednictvím seriálu projedu, jo fandím jim všem, jsou to frajeři plněj si sny, jdou do spousty rizik, dobrodružství, zážitků a snad i přátelství. Jenom tak nějak přemýšlím jak je Danova partnerka asi velká, když ne a ne dosáhnout z motorky nohama na zem, ale vono je to buřt, hlavně že je sympaticka, stejně jako všichni ostatní. Přemýšlím co jinýho na podobným seriálu hodnotit než výpovědní hodnotu a emoce, protože herecký výkony těžko, kameru těžko, režii těžko, scénář píše cesta, takže taky těžko, možná střih s ohledem na kvantum materiálu, takže opravdu jen to čistokrvený dobrodrůžo se vším co přináší čili logicky už po prvním díle za pět. A další cesta ? No Jules Verne trajdal do středu země, na měsíc, na tajuplný ostrov, po vodou, zkrátka pořád je kam trabantama jezdit, že Dane ? P.S. Aha, ted jsem dostal zprávu od Autograma, že Dominika není partnerka Dana, ale Mareka a že z toho nemám robit swingers party. Tak jenom pro jistotu upřesnuju, je to seriál o cestování a dobrodružství nikoli telenovela o Dominice. PP.S. Cha, tak podle uživatele mira.l a následně i našeho starýho známýho autograma nakonec chodí Dominika přece jen s Danem a já poslouchal první díl dobře. ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama