Reklama

Reklama

Służby specjalne

  • angličtina Secret Wars
Trailer
Polsko, 2014, 115 min

Režie:

Patryk Vega

Scénář:

Patryk Vega

Hrají:

Olga Bołądź, Janusz Chabior, Wojciech Zieliński, Kamilla Baar, Andrzej Grabowski, Agata Kulesza, Jan Frycz, Ewa Bardadin, Eryk Lubos, Wojciech Machnicki (více)
(další profese)

Obsahy(1)

"Keď si raz dnu, von sa dostaneš iba v truhle." Po likvidácii WSI (Wojskowe Służby Informacyjne - poľská CIA) prišlo o prácu veľa agentov pracujúcich v utajení v zahraničí. Čoskoro sa ministerstvo vnútra rozhodne založiť novú výzvednú organizáciu. Traja z jej členov však začínajú mať pochybnosti, pre koho v skutočnosti pracujú. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

mira007 

všechny recenze uživatele

Špionážní akční thrilller od Patryka Vegy. Má to drajf, syrovost, akci. Myslel jsem, že si tenhle film zapamatuji kvůli té onkologické mezihře, ale mýlil jsem se. ještě druhý den jsem měl před očima zatracené odvážnou erotickou krátkou scénu Kamilly Baar a Wojciecha Zieliński a přemítal jsem zda existuje nějaká trochu podobná v české kinematografii.... možná nějak vzdáleně v Raluce Dolanský s Pachlovou.? ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se jedná o takovej hezkej guláš, hodně příběhů, trochu chaos, postupem času se mi to poskládávalo, konec mě porozhodil, ale celkově je to dost dobrý, vrahounský, přesně ukazující metody, důvody, zákulisí, politický vojebávky a nakonec i takovou zbytečnou nesmyslnost toho všeho kolem nás.. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, vyznam sa v polskych realiach komunistickej totality, i ked viem, kto bol Naczelnik Panstwa Pilsudski a viem, že polskeho premiera Sikorskeho roku 1943 pravdepodobne zabili /Wladyslaw Sikorski bol polsky general a premier Polska v case september 1939 - jul 1943 - jeho smrt je dodnes zahadna/. To som odbocil lebo to tu nepatri. Kazdopadne Wojskowe sluzby Informacyjne neboli polskou CIA, to sochoking zavadza. Polske tajne sluzby boli v ramci Sovietskeho Bloku budovane po vzore sovietskej NKVD - okrem WSI mali Poliaci toho viacej - Sluzba bezpiecenstwa, Ministerstvo Bezpiecenstwa publicznego. Obe institucie mali v ramci Polskej Ludovej Republiky svoje presne vymedzene funkcie a ich prekrocenie sa trestalo. I polska armada mala svoju vlastnu polovojensku tajnu sluzbu - Glowny Zarzad Informacji Wojska Polskiego. Ocenujem napad rezisera Patrika Vegu natocit film o tychto vnutropolskych zalezitostiach. Napokon, je to nas velky severny sused a je treba vediet, co sa dialo v Polskej Ludovej Republike za komunistickej totality : 82 % ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Obešla bych se bez toho product placementu katolické církve, ale jinak nemám výhrad. Film je tak rychlý, že závěrečné titulky málem předběhnou ty úvodní. Vega nezvykle bez brutálních scén vypráví o činnosti tajných služeb. Tenhle stylový předskokan Polityky je mnohem propletenější, než ona, ale nemá naprosto žádná hluchá místa. Stačí však chvilka nepozornosti a ztratíte se v ději. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Z Vegových filmů zatím nejslabší. Připadalo mi to jako by se snažil zhustit desetidílný seriál do dvouhodinového filmu. Spousta vedlejších příběhových linií, které ve výsledku neměly žádný význam a dějových linek tolik, že se v tom člověk ztrácel. Natočené dobře, bavilo to, ale tak nějak to nedrželo pohromadě. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama