Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série se skládá z tolika dějových linek, že jsem se zhusta ztrácel. Autoři si to uvědomovali, neboť na začátku každého díu nám připomněli souhrn předchozích událostí. Bohužel, hlavní dějová linie byla nejvíce v pozadí, navíc s koncem, který mě opět nenadchl. Bavil jsem se, ale žádný zázrak se nekonal. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání, první série je docela fajn, ale tahle je hrozně na h**no, proč? Je tu asi půl miliardy zbytečných postav a nudných dějových linií - příklad? - v jednom díle je dějová linka s chlapíkem, kterému jeho milenka šlohne peněženku, protože se chce seznámit s jeho manželkou a jeho dokonalou rodinkou. A proč to tam je? Jenom proto, aby mohli nabourat v autě jednu z postav... A takových věcí je tu neskutečně mnoho a díky tomu to jednak není hlavní postava (že prý vyšetřovatelé, co mají na starost vraždy? Ani náhodou, větší screen time má vedlejší postava lobisty), druhak je díky tomu rozuzlení ve finální episodě nudné a nečekané asi tak, jako že katolickým papežem se stane hetero děd a nikoliv lesbická černoška, co poslouchá punk-metal a v pěstuje akvarijní rybičky. Sice poslední díl snese přísnější měřítka, ale to nic nemění na tom, že scénář zcela selhal a servíruje tupé, jednopolohové postavy a šest sedmin děje je prostě na dvě věci a nejspíš to nikoho moc nebavilo, včetně Jirky Stracha, kterej je jinak jistotou nezměrnou. Howgh. ()

Reklama

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně průměrná série, která začíná skutečně špatnou epizodou a graduje do toho nejlepšího, přesto jde až na poslední díl o průměr, v nejlepším lehký nadprůměr. V prvních třech epizodách vás bude strašit šílená kamera, potom se to trochu zklidní, ale až do šestýho dílu se nic nevyřeší a přicházejí nové a nové ukázky. Finále je povedené, ale uspěchané. Druhá série není vyloženě odpad, ale jsem z ní zklamaný. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

spoiler: Druhá série je vystavena na fikci existujících potomků Svatého Václava. Ale podle některých pramenů, by se o fikci jednat nemuselo. Zmiňuje se o něm druhá staroslověnská legenda o sv. Václavu, podle níž kníže Václav "byv přinucen jednou od svého bratra a svých vládyků, pro zrození synů obcoval s ženou a zplodil z ní syna jménem Zbraslav." O dalších osudech Zbraslava není nic známo. Lze předpokládat, že po zavraždění svého otce ani on neušel smrti, nasvědčuje tomu zmínka v první staroslověnské legendě, že po Václavově smrti byly zavražděny i blíže neupřesněné děti. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost slabší, brněnským reáliím navzdory. Druhý série je natahovaná, sestříhal bych to do max 4 dílů - zbytečné záběry na ulice, oblohu, panarama města. Napětí a souvislosti jsou v sedmi týdnech na hraně udržitelnosti pozornosti. Zuzana Kanócz o tisíc procent lepší než přeobsazovaná Vilhelmová. Iveta Jiřičková v sérií několikrát ukázala svoje pořádná prsa. Jen nevím, jestli z toho mám radost. Asi jo. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Filmovalo se v Dolních Kounicích, Brně, zámku Hoštice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Druhá série se natáčela v lokalitách: Ostrava, Brno, hrad Špilberk, Kuřim, Nebovidy, zámek Hoštice (okres Kroměříž), Brněnská přehrada, Fakultní nemocnice Brno, Moravské Knínice, Hájky, Dolní Kounice, Brno hl. nádraží, Říčany u Brna, Vranov, Ivančice, most přes řeku Jihlava v Dukovanech, zřícenina hradu Templštejn, Praha - Hradčany, Jamolice, zámek Hradec nad Moravicí, letiště Brno -Tuřany, Rosice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Opata klášterní knihovny hraje Jaroslav Kuneš, který je však v závěrečných titulcích chybně uveden jako Jaroslav Kunš. (pávek)

Reklama

Reklama