Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

Epizody(7)

Recenze (90)

BaruM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá série je výjimečná, a má své osobité kouzlo. Tentokrát mě upoutalo pátrání, kdo je pachatel, či pachatelé. A nejvíc se mi líbí, že i když jste na správné stopě, během jednoho okamžiku Vás dokáže přesvědčit, že to může být jinak. A tak opravdu musíte čekat až do konce, aby jste zjistili, jak to vlastně doopravdy bylo. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

La3yrint se Jirkovi povedl. Je vidět, že si tvůrci dali tentokrát se scénářem podstatně více práce, než na druhé sérii. Je neuvěřitelné, že ačkoli jde v podstatě pořád o to samé a schéma je podobné předchozím sériím, divák se ani chvilku nenudí a hltá jednu epizodu za druhou. Herci jsou opět perfektní, potěší hlavně Švehlík ml., Rampepurda a Taclík, u kterého jsem si do konce nebyl jist, jestli hraje hňupa, nebo jestli je geniální :-) Výborná je rovněž hudba Ondry Brzobohatého, která správně brnká na nervy v té pravé chvíli. Co se týká samotného rozuzlení, byl jsem spokojen. By mě zajímalo, kdo tohle všechno odhadl předem. Já teda ne. Poslední díl byl sice lehce překombinovaný a Langoš ťukající v podzemí hradu na zeď pár metrů od prkny zaházených dveří mě dokonce rozesmál, ale já si to už jenom užíval. Jiříku, toč hernajs dál! A toč podobný věci! Děsně Ti to jde! ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si budeme povídat, Labyrint S01 je asi nepřekonatelný vrchol, S03 je kvalitou zápletky na úrovni S02, ale má o chlup lepší méně kostrbaté vyvrcholení. Pravda - motivy, styl, způsob vyprávění už nepřekvapují originalitou, ale co naplat - s ohledem na současnou tv seriálovou tvorbu už se těším na Labyrint S04. ( Snad tam víc prostoru dostane Nesvačilová Denisa, která tu hraje až na poslední díl jen do počtu ) ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí řadě Labyrintu se jeho tvůrci bohužel ztratili v labyrintu překombinovanosti a zahleděnosti sami do sebe. Některé opakující se záběry připomínají až příliš Broen. No a scénář Labyrintu, ten kopíruje pro změnu sám sebe z prvních dvou sérií, tedy až na to, že jde do takových extrémů, že uvěřitelnost celého scénáře by snad nemohla být ani v blázinci. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě poučeni z předchozích sérií, vytvořil autorský tým parádní mysteriózní detektivku. Postav sice bylo opět velké množství, ale protože měly v příběhu celkem smysl, dalo se v nich orientovat. Motiv pachatele byl také uspokojivý. Navíc byl neznámý až do konce, jeho odhalení bylo překvapující. V posledním dílu sice neudrželi autoři napětí, protože bylo jasné, kdo se nepotká a co se nestane. Navíc děj trochu natahovali, pro mě nesmyslně ve světle toho, co vše nám potřebovali sdělit. Nakonec ale bylo vše vysvětleno. Jiří Strach již oznámil konec Labyrintu (čtvrtá série údajně nebude, tedy pokud diváci nezaplaví vrátnici televize dopisy tak, že nebude možno projít), tak jen doufám, že jeho jiný další počin bude stejně kvalitní. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Psychopat vězní své oběti na rakouském hradě Hardegg, sklepení hradu s klecemi je ale natáčeno na hradě Lipnice nad Sázavou. Když však seriáloví policisté prohledávají skutečný hrad Lipnice nad Sázavou, záhadně žádné sklepy neobjeví. (RadimHavl)
  • Přestože kriminalistka (Tatiana Dyková) dostává v samém závěru druhé série nabídku být trvalou součásti kriminalistického týmu, ve třetí sérii z vyšetřovatelského týmu mizí. (sator)
  • Policejní stanice v obci Deblín neexistuje. Filmaři si ji vytvořili z budovy, která náleží místnímu obecnímu úřadu. (RadimHavl)

Reklama

Reklama