Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

Epizody(7)

Recenze (90)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od prvního dílů jsem hádala, kdo by za tím mohl být a můžu říct, že po těch všech nejrůznějších obezličkách a odbočkách,jsem se trefila, až jsem se sama sobě divila a samu sebe tím překvapila. Pak jsem očekávala jak se ta celá ta krásně zamotaná krimi série rozmotá. Klubko to bylo opravdu pořádné. Jiří Strach si umí udržet divákovu pozornost a moc hezky ho napasuje přesně tam, kam potřebuje, aby šel. To se mi líbí a když je to okořeně mystický a mýtickými praktikami, jsem spokojená a to velmi. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor, komentář obsahuje spoiler, který může zkazit divácký zážitek, a nebo jej naopak učinit intenzivnějším..! Švehlíkovi to koukalo z očí už od prvního dílu, ale samotné rozuzlení mě, přiznávám se, zaskočilo. Motto tohohle téměř dokonalého zločinu mohlo být: „Hlavně nenápadně“.. Od druhé série je tu mírný kvalitativní posun směrem nahoru, nicméně Labyrint už začíná trpět na ohleděnost a repetitivnost. Langmajerova jednotka malého nasazení by sice se svými postupy nenašla vraha, i kdyby oběti rozřezával pilou a přibíjel na kříž u nich v kantýně, přesto si zaslouží tvůrci pochvalu za to, že v našich končinách dokážou pro hlavní divácky proud vytvořit lehce mysteriózní krimiseriál, který není směšný až trapný. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes to,že bych mohl dát pět hvězdic,nechám si rezervičku.Ale jinak nejlepší série.Zajedno se tady všechny ty linie sešly do smysluplnýho konce,a nic nebyla úplně slepá ulička.A rozuzlení bylo sice jasný v tom,že Svehlajs v tom má prsty,protože jak řekl můj kamarád,tenhle herec tady nebude jen běžnej venkovskej polda do počtu,ale jedna z hlavních postaviček.Ovšem ten ďábelskej plán mistra Kavana s tou jeho manipulací,no,to sem nečekal.Slušnej seriálovej příspěvek.80%. ()

Mlle odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je čistokrevný odpad. Od scénáře přes režii až po herecké výkony. Jsou to zfilmované novinky.cz, černá kronika bulvárního periodika. Jazykem a dikcí, texty i dějem, dokonce i režie a kamera se přizpůsobuje „profesionalitě“ úrovně tohoto sociálního „výběru“. Kostrbaté, přeříkané, nežité, neuvěřitelné, trapné klišé s potřebnou dávkou „hororové fantasy“, použitelné maximálně u stolu nějaké hodně přehlížené čtyřky některého z bývalých průmyslových regionů. Kam jsi to Strachu až propadl ve svém podivuhodném filmovém „dospívání“, ve své zoufalé a hlavně na oko zoufale vystavované snaze po lidovosti za každou cenu? Jediné, co Tvé dílo teď připomíná, jsou budovatelsky skicované příběhy dělnického lidu z padesátých let, dokonce i nějaká ta ideologická pomáda se v nich najde. Škoda takového talentu. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vy nevěříte v Boha, pane Jonáši, vy věříte ve svou vlastní představu o Bohu...to není víra, to je handl!" A já teď věřím, že Jirka Strach jde konečně správnou cestou. Nemyslím tu mysteriózní, tou kráčí už hodně dlouho, ale cestu kvalitního scénáře, protože tentokrát se prakticky vyvaroval nereálného nebo nelogického chování postav a co se týče příběhu, tak ten je snad jedním z nejkomplikovanějších v našich končinách! A přitom se v něm nezamotal, ty různé linie mohou evokovat i skandinávskou scénu, i když atmosféru Pustiny to třeba rozhodně nemá, ale ta je také spíše jiným žánrem. Každopádně jen tak dál a můj vzkaz: Zasloužilo by si to "filmovou" kameru! ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Psychopat vězní své oběti na rakouském hradě Hardegg, sklepení hradu s klecemi je ale natáčeno na hradě Lipnice nad Sázavou. Když však seriáloví policisté prohledávají skutečný hrad Lipnice nad Sázavou, záhadně žádné sklepy neobjeví. (RadimHavl)
  • Kostel, u kterého byl ponechán Valenta (Zdeněk Dušek) ukřižovaný hlavou dolů jako Apoštol Petr, je kostel sv. Jakuba a Filipa v Lelekovicích (okres Brno-venkov) (Aleq)
  • Paní Stolařová je po pokusu o sebevraždu podřezáním žil hospitalizována ve 12. patře Fakultní nemocnice Brno. Ačkoliv sešívání ran řeší chirurgické kliniky a ve 12. patře FN Brno se nachází Neurologická klinika. (velkyvezir)

Reklama

Reklama