Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policisté už vědí, že jejich dosavadní vyšetřování spěje ke konci. V budově, kterou objevili díky intenzivnímu pátrání, nacházejí detektivové množství důkazních materiálů. Ty je navedou přímo k pachateli. Major Remeš je ale přesvědčen o tom, že v celém případu něco nesedí, že na některé otázky stále nenašel uspokojivou odpověď a rozhodne se zariskovat. Brzy díky tomu odhalí, že některé věci, které v případu doposud vypadaly naprosto jednoznačně, někdo záměrně kriminalistům stavěl do cesty. Následné kroky zavedou policisty k východu z krvavého Labyrintu. Otázkou je, zda je to ten správný nebo jen další součást hry. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty, vole. Ty jsi vyhrožoval ženský s rakovinou? - Trošku." Remešova "drsná" sólojízda na hranici trapnosti začala řvaním na nemocnou důchodkyni, pokračovala hodem právníkem do dálky, vloupáním do domu či ohrožováním střelnou zbraní. Mně tento americký styl vyšetřování k české kriminálce vůbec neseděl, což nakonec přebilo i skutečnost, že se vyšetřování uzavřelo poměrně logickým způsobem. Ovšem způsob šetření GIBSu tomu zase nasadil takovou korunu, že by Remešovi prošlo i to, kdyby postřílel všechny pachatele, podezřelé i náhodně procházející klauny. To bylo opravdové utrpení a nedůstojné zakončení této série. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přeměna Remeše neměla chybu a dovolím si nesouhlasit s uživalem Jara.Cimrman.jr. Rozhodně nejde o americký styl, ale o normální jednání člověka, který o něco přišel. Přeci jenom byl vždy klidný a nad věcí, možná bych řekl trochu flegmatik. V předchozím díle byl doslova krůček od smrti a přišel o svého kolegu a dobrého přítele. Navíc i kolegyni, ke které určitě něco cítil. V tu chvíli člověk nemůže jednat s čistou hlavou a navíc, když jde o rodinu vraha, který má na svědomí několik životů. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se uzavřel kruh. A vyšlo najevo, že za všemi záhadnými vraždami a únosy stojí jedna velmi vlivná rodina. A Remeš to rázně ukončil. Ale zasloužila si to, i když to od něj bylo hodně chladnokrevné. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je dokonané. Rozuzlenie trochu rozpačité, ale správne šialené, ako sa na takúto sériu patrí. O happy-ende sa hovoriť nedá. Ale možno je to šialené viac, ako by bolo vhodné, a preto nakoniec plný počet nedám. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě se tedy zakončení velmi líbilo a s Remešovým chováním nemám žádný problém - chtěl bych vidět, kdo by se v takovéhle situaci choval klidně, kvůli nějakýmu pomatenýmu pedofilovi zemřela spousta nevinných lidí a v takovéhle situaci by snad měl soucítit s rodinou vraha? Je fakt, že by mě dost zajímalo, zda by zašel až k té popravě právníka a určitě pochybuji, že by mu to u inspekce tak lehce prošlo (i když Donutil by musel nést vinu s ním, dobře věděl o Remešově rozpoložení a měl ho z případu odvolat), ale celkově to zakončení bylo dobré, všechny součástky případu do sebe nakonec zapadly. Člověk by řekl, že po minulém díle už toho není moc k řešení (až na nalezení biskupa a Martiny) a přesto tu scénáristé ještě vytáhli z rukávu pár překvapení. Je fakt, že kdyby to člověk pitval podrobněji, tak by se určitě našly nelogičnosti a nevysvětlené jevy, ale hlavní pro mě je zábava a napětí při sledování, což tady nechybělo. Labyrint je pro mě jeden z mála seriálu posledních let, který se opravdu povedl. U dalších řad zatím nevím, ale 1. řada je pro mě jasně na 5 hvězd. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé... :\ Tak se konečně dovídáme to mystérium, podle kterého vrah zabíjel a jakou cestu mu to mělo zaručovat. Kdo by si byl býval řekl, že ta hodná babička v prvním díle bude nakonec taková... :) Hodně pěkné zvraty, odkaz na Löwiho a tehdejší zvrácené myšlenky a potěšil také režisér přítomný v posledních záběrech. :) ()

Reklama

Reklama