Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policisté už vědí, že jejich dosavadní vyšetřování spěje ke konci. V budově, kterou objevili díky intenzivnímu pátrání, nacházejí detektivové množství důkazních materiálů. Ty je navedou přímo k pachateli. Major Remeš je ale přesvědčen o tom, že v celém případu něco nesedí, že na některé otázky stále nenašel uspokojivou odpověď a rozhodne se zariskovat. Brzy díky tomu odhalí, že některé věci, které v případu doposud vypadaly naprosto jednoznačně, někdo záměrně kriminalistům stavěl do cesty. Následné kroky zavedou policisty k východu z krvavého Labyrintu. Otázkou je, zda je to ten správný nebo jen další součást hry. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se uzavřel kruh. A vyšlo najevo, že za všemi záhadnými vraždami a únosy stojí jedna velmi vlivná rodina. A Remeš to rázně ukončil. Ale zasloužila si to, i když to od něj bylo hodně chladnokrevné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty, vole. Ty jsi vyhrožoval ženský s rakovinou? - Trošku." Remešova "drsná" sólojízda na hranici trapnosti začala řvaním na nemocnou důchodkyni, pokračovala hodem právníkem do dálky, vloupáním do domu či ohrožováním střelnou zbraní. Mně tento americký styl vyšetřování k české kriminálce vůbec neseděl, což nakonec přebilo i skutečnost, že se vyšetřování uzavřelo poměrně logickým způsobem. Ovšem způsob šetření GIBSu tomu zase nasadil takovou korunu, že by Remešovi prošlo i to, kdyby postřílel všechny pachatele, podezřelé i náhodně procházející klauny. To bylo opravdové utrpení a nedůstojné zakončení této série. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přeměna Remeše neměla chybu a dovolím si nesouhlasit s uživalem Jara.Cimrman.jr. Rozhodně nejde o americký styl, ale o normální jednání člověka, který o něco přišel. Přeci jenom byl vždy klidný a nad věcí, možná bych řekl trochu flegmatik. V předchozím díle byl doslova krůček od smrti a přišel o svého kolegu a dobrého přítele. Navíc i kolegyni, ke které určitě něco cítil. V tu chvíli člověk nemůže jednat s čistou hlavou a navíc, když jde o rodinu vraha, který má na svědomí několik životů. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je dokonané. Rozuzlenie trochu rozpačité, ale správne šialené, ako sa na takúto sériu patrí. O happy-ende sa hovoriť nedá. Ale možno je to šialené viac, ako by bolo vhodné, a preto nakoniec plný počet nedám. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě se tedy zakončení velmi líbilo a s Remešovým chováním nemám žádný problém - chtěl bych vidět, kdo by se v takovéhle situaci choval klidně, kvůli nějakýmu pomatenýmu pedofilovi zemřela spousta nevinných lidí a v takovéhle situaci by snad měl soucítit s rodinou vraha? Je fakt, že by mě dost zajímalo, zda by zašel až k té popravě právníka a určitě pochybuji, že by mu to u inspekce tak lehce prošlo (i když Donutil by musel nést vinu s ním, dobře věděl o Remešově rozpoložení a měl ho z případu odvolat), ale celkově to zakončení bylo dobré, všechny součástky případu do sebe nakonec zapadly. Člověk by řekl, že po minulém díle už toho není moc k řešení (až na nalezení biskupa a Martiny) a přesto tu scénáristé ještě vytáhli z rukávu pár překvapení. Je fakt, že kdyby to člověk pitval podrobněji, tak by se určitě našly nelogičnosti a nevysvětlené jevy, ale hlavní pro mě je zábava a napětí při sledování, což tady nechybělo. Labyrint je pro mě jeden z mála seriálu posledních let, který se opravdu povedl. U dalších řad zatím nevím, ale 1. řada je pro mě jasně na 5 hvězd. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé... :\ Tak se konečně dovídáme to mystérium, podle kterého vrah zabíjel a jakou cestu mu to mělo zaručovat. Kdo by si byl býval řekl, že ta hodná babička v prvním díle bude nakonec taková... :) Hodně pěkné zvraty, odkaz na Löwiho a tehdejší zvrácené myšlenky a potěšil také režisér přítomný v posledních záběrech. :) ()

Reklama

Reklama