Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým majora Remeše (J. Langmajer) posílen o nového člena Richarda Fraňka (H. Hájek) vyšetřuje vraždu mladé dívky Moniky. Tu někdo znásilnil, zabil a její tělo hodil do řeky. Možných pachatelů se nabízí hned několik. Počínaje Moničiným přítelem Robertem Lešetínským (J. Meduna) a manželkou (B. Munzarová) jejího ilegálního milence (M. Myšička) konče. Stopy ale přivedou policisty také na již zkušeného násilníka Pavla Osvalda (A. Vacula). Díky Osvaldovi se do Remešova týmu dostane také policistka Martina Tesařová (T. Vilhelmová), která se Osvaldovými násilnými činy v minulosti zabývala na mravnostním oddělení. Policisté pokračující v prověřování možných pachatelů z Moničina okolí v té chvíli ještě netuší, že jejich případ zřejmě souvisí i s osobou Karla Kříže (J. Dvořák). Schopný lobbista se z exponovaného výsluní svého tajného byznysu dostává na příliš tenký led a jeho poslední záchranou může být zřejmě jen advokát Kobza (P. Kříž), který má v té době ale zcela jiné starosti. (Česká televize)

(více)

Recenze (29)

golfista

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přirovnal bych to k prvnímu rande. ... Pěkná, zajímavá a chytrá holka ze sebe na prvním rande dělá pěknýho idiota. Při rozhovoru neudrží myšlenku, furt někam lítá (najednou se zvedla a šla si vyzvednout peíze i když určitě ví, že platím já!) a poměrně dost chlastá jistou nejmenovanou značku :) ... Jestli bych jí po takovým večeru pozval na druhý rande fakt nevím, ale Jiřího mám rád, tak doufám, že se začne chovat normálně (ta holka!) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zmlátili ji, znásilnili, uškrtili, dali do igelitovýho pytle, zatížili kamenama a šup s ní do přehrady." Tak takhle to začalo a mně to chutnalo. Rozjíždí se to totiž hodně zeširoka, ve hře je spousta zdánlivě nesouvisejících příběhů a já jen doufám, že to do sebe na konci krásně zapadne. Pokud se tak nestane, tak to bude škoda, protože tohle mě navnadilo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jistě, je to rozjezd, ale mně jsou ty postavy tak nějak ukradené. Policisté mi přijdou na jedno brdo - Kajnarová má už snad třetí policajtskou nebo s policií související roli po Specialistech a Temném kraji (kde hraje "jen" manželku policajta), Hájek hraje podobně jako ve Vraždách v kruhu nebo v čemkoliv jiném jsem ho viděl, snad jen Vilhelmová jako policajtka je novum, ale když tam s poskakujícím culíkem pobíhá mezi těžkooděnci bez kukly a potřebných centimetrů od dveří ke dveřím, a pak dožene a složí o polovinu většího chlapa, přijde mi to tak nějak směšné. Nu a pak se nám tu rozjíždí pár dalších, zatím nesouvisejících linií - vražda holky, milenecké vztahy, úchylný synek milionáře, podvodný advokát, profesionální lobbyista za hranou zákona, za živa pohřbený pán, nějaká asi archeologická grupa pátrající po templářských prstenech a mečích... Nedávno jsem viděl první díl Agentury Puzzle a i když je to seriál staršího data, přišlo mi to podobně zmatené, zbytečně překombinované a postavami nedůvěryhodné. Tak hlavně doufejme, že seriál opět neskončí velkou explozí, kde se nedořešené scenáristické kličky vyřeší smrtí většiny postav. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již si nepamatuji první sérii (viděl jsem ji?), tak nevím, jak moc druhá série navazuje. První díl na mne působil až moc jako opravdu labyrint. Labyrint postav a množství dějových linií, které se (zatím) neprolínají, jen se nakousnou, až se tu člověk skoro ztrácel jak v bludišti. Věřím, že se dá vše nějak zajímavě dohromady, protřepe a promíchá ...ale to zřejmě až po několika dílech. Prozatím lepší tři hvězdy. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme to tady. Těšil jsem se jako prase. Úvodní díl zobrazuje víc paralelních linek, ve kterých jsem se ale jakžtakž orientoval. Kromě zakopaného týpka a prozkoumávání hrobu nějakého středověkého pantáty postrádám zatím onu auru tajemna, která obklopovala první sérii. To se ale určitě změní a zase budu napjatý jak kšandy. Doplnění pátracího týmu o nové tváře je vcelku sympatické, hudba Ondry Brzobohatého je super a kamera na dronu si také užila. Už ať je tu další díl! P.S.: Jiříku, kolik pak se asi vypilo při natáčení toho Jamesona, když je v každé scéně z baru tak pěkně vidět? :-))) ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Vcelku typický český seriál, kde ve slovníku nemohou chybět výrazy jako kurva, prdel, hajzl, hovno a další libé výrazy, bez těch to zkrátka nejde. Zoufale slabé a uměle působící dialogy, herecké výkony jakou na tom podobně. Zápletka na mne nepůsobila o mnoho lépe, lacinost vysokého stupně. Hudba se nám tu sice snaží o dramatičnost, ale jaksi nedosahuje dostatečné kvality, aby měla jakoukoli šanci. Ač takový korejský seriál Arangsaddojeon nepovažuji za nejpovedenější kousek, tak moji pozornost dokáže upoutat 3x více než tahle česká slabota, hudbu nevyjímaje. Zatímco mamka sledovala Labyrint, já u toho bezproblémově a spokojeně usnul – když si uvědomím, že to má být to lepší z české tvorby, tak bych opravdu nechtěl vidět ten zbytek… ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po včerejší "Spravedlnosti" další očekávaná premiéra. Tentokrát v rukou mého oblíbeného režiséra, byť se jedná o pokračování série, která mě neohromila. I tak jsem se těšil, nicméně včerejší "Spravedlnost" byla ve všech ohledech lepší. Ztrácel jsem se ve velkém množství postav, počtu dějových linek, charisma kriminalistů zatím pokulhává za dobrým dojmem z lumpů a PP je moc až okatý. Nejvíce jsem ale postrádal mysteriózno, které bylo zatím příliš odbyté. Propletenec případů se ale jeví být zajímavým, tak uvidíme, kam nás tvůrci pozvou dále. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temná hudba, mord hned na začátku, další budoucí temné vraždy zřejmě budou a vše se k tomu chystá, rozjíždí se pátrání s novým parťákem z Ostravy, který hned na začátku odstřelí nějakého chlápka a Remešovi pak tvrdí, že ještě nezabil. Postav je tu mraky, uvidíme, kam to vše povede. Zatím dobré a docela se orientuju. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám z toho dosť veľkú hlavu. Toľko rôznych príbehov a zápletiek v jednom dieli seriálu som ešte nezažil. Obdivujem, ako to chcú za sedem dielov zvládnuť pospájať a vysvetliť, nie je to len Labyrint, ale poriadne bludisko. A postupom času sa to ešte znásobovalo. Na začiatku bola len jedna obeť vraždy, inak jedna z najfajnovejších vôbec, a na konci korupčno-mafiánsko-historicko-akčný thriller. –––– Já neříkám, že to tak nebylo. Jenom jsem zvyklej o všem pochybovat. Už se mi to párkrát vyplatilo. –––– Robert, hodnej kluk. Ona s ním trošku vorala. Spíš víc než trošku. –––– Tyvole, tak teď budeme za zlý oba. ()

jefff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, první díl moc nezaujal. Je to hodně spletité, beze smyslu až moc startovací. I první díl by měl být divácky alespoň trochu poutavý a to tenhle moc nebyl. Ale po fantastické první sérii věřím v obrat i tentokrát! ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku šílená hudba a šílená kamera - kamera se v půlce nějak srovnala a byla normální, bez rádoby efektních přibližovaček a klepání (ačkoliv ty trapně rozmazané záběry na mrtvolky jsou už ohrané), hudba ke konci už tak nevynikala, ačkoliv špatná zůstávala - špatný výběr písní, neseděla do scén... Ne, Brzobohatýmu tady ta hudba nejde. Naštěstí to zachráňuje kvalitní scénář a Strachova jistá režie. Zpátky na kolena to sráží špatně zvládnutý product placement. Herci skvělí (potěšila mě obvykle mně nesympatická Vilhelmová, tady byla fajn). Do průměru to sráží zase nesourodost a roztahanost jednotlivých linek, jejich vzájemná nesouvislost a roztěkanost. První série byla pro mě bomba od prvního dílu, tohle... mě zatím moc nepřesvědčilo. Potenciál tam je, ale jako náhrada za Svět pod hlavou to je zatím nedostatečné. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc postav ,moc dějových linek, ale zároveň moc velká očekávání, protože první Labyrint byl pecka. V prvním díle bych vyzdvihnul hlavně oběť v podání Anety Vrzalové, která je teda snad nejhezčí současná herečka, která mne bere ( doufám, že ji režiséři časem svléknou ) Kdybych byl single nechal by se od ní na ten Jameson pozvat. ()

bidja

všechny recenze uživatele

Trochu rozpačitý vstup druhé řady. Počet vykreslovaných linií či postav předčil pouze počet (ne)skrytých reklam. ()

TETŘEF odpad!

všechny recenze uživatele

Ztracenost ve chvíli, kdy se prodával femme fatal slovenský zadek jakožto povinný erotic shot made by starej vykouřenej perverzák nebo co se to sakra stalo (??)...hrůza. ()

vera27 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamání z prvního dílu a směru, kterým se labyrint II bude odvíjet. Zvykání si na nového parťáka majora Remeše je těžké, protože není vůbec sympatický (zlatý Majer!) a vůbec někteří herci mi nesedí na výběr jejich role. Doufejme, že se seriál rozjede tak, jak jsme zvyklí z minulé série. P.S. Chtělo by to nabrat trošku více Strachovy brutality. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd zajímavý, osobně jsem tam neviděl mnoho rozdílů oproti první sérii, tam se taky vyšetřoval jeden případ a byly tam vedlejší linie, o kterých tenkrát nikdo netušil, jak s vyšetřováním souvisí. Takže tu máme vraždu mladé holky a několik podezřelých, to byl tak standard. Herecké obsazení hlavních rolí je ale jednoznačně slabší, Hájek si hlavně v prvním díle až přehnaně hraje na pana drsnýho (později to bylo o trochu lepší, ale stejně mi jeho herecký výkon moc neseděl, v porovnání Majer vyhrává na plné čáře), nudná Vilhelmová mě jako policajtka moc nebaví, na Zuzanu Kanocz zdaleka nemá (a ten zmiňovaný zásah, kdy sejme o hlavu vyššího chlápka mě taky pobavil). Donutil, Dalecký a Kajnarová pak hlavním vyšetřovatelům spíše přicmrndávají. Dvořák měl roli dobrou (bohužel v průběhu série se ukázalo, že jeho linie není pro případ až tak zásadní), Kříž taky nebyl špatný, Etzler měl zatím jen štěk a zbytek moc zapamatovatelný není. Konec docela působivý, jinak ale tajemno v porovnání s jedničkou chybí. ()

lolaloka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kritizujete první díl, mnoho postav, mnoho dějových linek.....no tak se podívejte na první díl Labyrintu I. Napíchnutý na kůlu, dvě mrtvé holky, zastřelený soudce, kostelník a zvuky...necháme labyrint II rozjet a rozdíváme se stejně jako u jedničky, ne? Jinak hudba u jedničky lepší, s tím souhlasím. Co se týče obsazení - Kánocz a Majer byli o level lepší než Vilhemová a Hájek ( u něj je ještě šance, že se ukáže), nudná Vilhemová teda dobrá volba nebyla. ()

vepff 

všechny recenze uživatele

Zitra bezim otevrit bezny ucet zdarma s malou * od Rajfky, abych si moh zdarma vybrat 2 kila z bankomatu na panaka Jamesona. Ikdyz ten vlastne kostuje tri sta, takze aspon nejaky starobrno. Rano po ceste z deseti kusu nekde seberu kameru a zacnu roztresene natacet druhou serii napinave detektivky. Hlavne v kazdem zaberu zoom in, rozhybat kameru nahoru, dvakrat doleva, jednou doprava, dolu, zoom out. Namichame s dramatickou hudbou, drsne se tvaricimi herci a podavame v ceske televizi. A k vanocum sem dostal drona, HEC! Jeste nevim jak se to ovlada, ale to se casem poda. ()

Reklama

Reklama