Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

Epizody(7)

Recenze (90)

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, ale já nemůžu říct, že by se to nepovedlo. Scénář a postavy byly skvěle rozehrané... Možná až trochu moc :). Mysteriózní zápletka byla, pánové Langmajer, Švehlík i Donutil dokonalí. Přesto bych si dala spíš průměrnou trojku.... Ale skrz ten konec chťouc nechťouc zvedám o právoplatnou hvězdičku. Ten závěr na zvonici, přátelé, to byl konec jako malovanej. Přesněji řečeno, byl to závěr, jako zvon! ;) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria ma vôbec nesklamala, počas šiestich epizód sa rozohrávala výborná tajomná atmosféra. Až na tú siedmu, ktorá bola akoby naviac a chcem si z nej pamätať len záverečné definitívne odhalenie. A teda bolo čo odhaľovať pri tom množstve postáv a zápletiek, z ktorých niektoré viedli len do slepej uličky. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Labyrint- to jsou pohádky pro dospělé děti. Jako takové fungují výborně. Konkrétně třetí série pro mě byla silně návyková a podobně pozitivní ohlasy zejména z řad lidí nepolíbených enormně kritickým ČSFD jsem registroval v míře vrchovaté. Tvůrci pochopitelně nemají ambici ztvárnit reálné nebo realistické zločiny. Servírují nám naopak fantaskní, nepravděpodobné příběhy, jež by ale neměly postrádat prostou logiku. Musel bych být děsný hnidopich, aby mě třetí série Labyrintu nějak zásadně zklamala. Naopak oceňuji myšlenkovou spletitost i fakt, že se uspokojivě vysvětlily a záhy uzavřely všechny dějové linky. Nebrat to smrtelně vážně, to je to, oč tu běží. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakticky jsem nečekal, že mě nebude bavit jen nové obsazení, že si natolik oblíbím postavu, která mě ke konci tak negativně překvapí a že ona originalita náboženského motivu dokonce převálcuje 1. řadu. Dostalo se mi po zpackané prostřední sezóně dalšího intenzivního kriminálního příběhu, který nešel zhlédnout pomaleji než během dvou pouhých dnů. A je to pro mě velká vzácnost, když mě seriál natolik pohltí, že se nemusím rozmýšlet, kdy pustím další epizodu, protože jsem na ni mezitím již kliknul. Stojím řadu na sérii čtvrtou s požadavkem ponechat letošní obsazení. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si budeme povídat, Labyrint S01 je asi nepřekonatelný vrchol, S03 je kvalitou zápletky na úrovni S02, ale má o chlup lepší méně kostrbaté vyvrcholení. Pravda - motivy, styl, způsob vyprávění už nepřekvapují originalitou, ale co naplat - s ohledem na současnou tv seriálovou tvorbu už se těším na Labyrint S04. ( Snad tam víc prostoru dostane Nesvačilová Denisa, která tu hraje až na poslední díl jen do počtu ) ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Filmový kostel je kostel sv. Mikuláše v městysi Deblín, jenž pochází z roku 1805. (sator)
  • Epizoda se mj. natáčela v nemocnici v Tišnově, která představovala filmovou Psychiatrickou léčebnu Medlánky. (velkyvezir)
  • Kostel, u kterého byl ponechán Valenta (Zdeněk Dušek) ukřižovaný hlavou dolů jako Apoštol Petr, je kostel sv. Jakuba a Filipa v Lelekovicích (okres Brno-venkov) (Aleq)

Reklama

Reklama