Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remeš (J. Langmajer) a jeho tým spojují Adamovy kresby s náboženským motivem. Adam (M. Valenta) stále nemluví, ale na psychiatrii s ním tráví spoustu času Stolařová (V. Freimanová), jejíž manžel (V. Kratina) se doma připravuje na dlouhou cestu. Policie vytipuje ze seznamu lidí, kteří přežili záhadným způsobem svoji smrt a vyberou dva potencionálně hodně ohrožené. Soustředí se na Jeronýma Valentu (Z. Dušek) a detektiva Marka (P. Řezníček) z útvaru pro organizovaný zločin. Marka kontaktují a přesvědčí ho, aby s nimi spolupracoval. Mladý Pánek (R. Hájek) se za pomocí Valenty pokusí z cely utéct… (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není nad to, když se člověk během prchání před sadistickým únoscem má čas zastavit a pokochat se konejšivým pohledem na výstavku obrazů s religiózní tematikou. Když je scénárista hňup, měl by za něj extrémní přešlapy vychytat režisér, že pane Strachu? ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se toho děje trochu víc, než dlouhé jízdy autem, nekonečné porady policistů o ničem a tak, dokonce zde máme napětí v podobě pokusu o útěk. Ale stejně mne to tedy ze židle nějak nezvedá, pořád si říkám, méně je někdy více, a tomuhle by možná tři, čtyři díly bohatě stačily, a byly by nadupané dějem a napětím. Takhle, než se přehoupneme k nějakému dalšímu "odhalení", uzívám se k smrti, jak furt někdo někde jen přechází a popochází či někam významně hledí. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temno se nám stále nerozjasňuje, naopak přibývá otazníků. Naštěstí ubývá podezřelých. Útěk byl nehorázně zpackaný (od autorů). Těším se na další díl, ovšem s výhradou. Obávám se, aby pachatel nebyl "jen" pomatenec. Snad do sebe vše hezky zapadne. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scenárista nám už ponúka jedného riadneho chlapa ako adepta na pacháteľa brutálnych vrážd, ale dá sa predpokladať, že to bude falošná stopa pre diváka, aj keď je asi jasné, čo majú s manželkou na rováši. Vyšetrovatelia nevedia ani to, čo my, a tak aspoň pátrajú po ľuďoch, ktorí v minulosti unikli nezvratnému osudu. Myslím, že do obsahu sa nejakým nedopatrením dostali aj udalosti štvrtej epizódy. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konstrukt maniaka odhalen - vraždí podle smrti apoštolů. Já teď podle očí koukám, kdo je muž v masce - můj tip dnešního dne je, že to je právník ex ufo., který v tomto díle dostal z vězení hrobníka. ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší epizoda... a to možná ze všech sérií. Odtajňování toho, co už bylo jasné, téměř žádné nové zápletky, jen rozplétání toho, co už bylo nastíněno - ale nějak moc brzo... ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

útěk mladého Pánka byl hodně realistickej...není to agent 007, ani cvičenej desátník Kouba, aby věděl, jak se prchá..... a ve stavbě,kde to nezná??? A když našel otcovu občanku a peněženku, ...nebyl za blbce, bylo to prostě jen obyčejné a věrohodné...útěk se prostě nezdařil... ()

pop.z.pop odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tak toto byla neskutečná fraška :) určitě jeden z nejdebilnějších útěků oběti co kdy byl natočen :)) budu si to muset pustit ještě jednou z archivu čt a pěkně si tu demenci vychutnat :))) P.S. Langmajer, Vlasáková a Nesvačilová nástup k logopedovi, zvukaře všechny vyhodit, Ondřeje Gregora nechat skládat už jenom slaďáky pro Gotta. Děkuji ()

PSyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmidobře vystavěný díl. Autoři: Něco objasníme, něco zamotáme a ještě něco nového přidáme. Zvláštní pochvala pro pasáž útěku mladého Pánka z klece. Podařilo se všem (scénárista, režie, kamera a herec) ukázat jak takový nešťastník v okamžiku překonání první překážky začne zmatkovat a rychle se chytí do pasti. Celkový dojem po 3. dílech velmi dobrý, protože to není tak přeplácané a "akční" jako 2jka, a především vůbec není jasné několik zásadních faktů - Stolařovi jsou padouši nebo poctivci ? ()

Reklama

Reklama