Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Marek (P. Řezníček), který se v minulosti díky svému tajnému působení u policie stýkal s podsvětím, využije svých bývalých kontaktů a začne i přes spolupracovníky mafiána Konráda pátrat po zlodějích omamné látky. Policisté zjistí totožnost neznámé dívky nalezené v lese a díky výsledkům její DNA přicházejí na velice zarážející skutečnost a spojení s jiným případem, kterým se zabývají. Kriminalista Viktor (P. Stach), který vyšetřuje Adamův případ, podezírá Stolařovou (V. Freimanová), že se mohla v léčebně od Adama (M. Valenta) dozvědět důležité informace, ale doma ji nenajde. Jeho „novou“ matku, bývalou narkomanku Heřmánkovou (V. Žilková), kontaktuje novinář, který jí slibuje vysokou finanční částku za exkluzivitu při zveřejnění celého Adamova příběhu. Později se ale ukáže, že Heřmánková naletěla a honba za penězi jí i jejího syna přivede do velkého nebezpečí… (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

regentor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátý díl série sice sešlápl plyn, ovšem skřípe to velmi. Rozebírat věrohodnost a uvěřitelnost jednání mafiánského synka v našich končinách..nehodlám.Ovšem logických lapsů je až přespříliš.Policie dojde k závěru, že je potřeba prověřit hrady a jejich podzemí , no ovšem způsob provedení je jak z příručky pro choromylslné.Především divák,alespoň jako moje maličkost , těžko chápe proč poldové z obce kde se stal první mord vejdou do hradu přes vchod který je pouze založený deskou ale po nicotné prohlídce odcházejí z vrat které zamykají...Na hradu pachatele se navíc svítí jak na Silvestra ale nikdo nic neví..nevidí...Proč policajti prověřují jen hrady pod státní kuratelou a né ty v soukromých rukách je další kaňka na logice vyšetřování.Samostatou kapitolu bludů je "útěk" dvojice mladých z podzemí kdy pachatel na ně číhá u vrat..Je sice možné se domnívat ,že vrah má komplice ale až tak svižného a stejně oděného v daný okamžik , no pane režisére?!? Manželé Stolařovi jistě vědí víc a zřejmě i jejich soused , dá se tušit , že mají souvislost s neznámými osobami.Jeden v léčebně,druhý ve vazbě a třetí na marách ale těch neidentifikovatelných je až příliš což už dělá pořádný chaos nejen policajtům ale i divákům.Co nabídnou zbývající dva díly se necháme překvapit , jen se obávám aby z toho nezbyla trapná truchlohra. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět pocit parodie - zvláště ti drsní mafiáni, kde by jistě nevykonával popravu syn mafiána, ale i tak. Honička uneseného Adama mi už taky přišla jako parodicky pojatá, no a opět přibyla další postava, tentokrát v podání Vladyky. Zamotané je to sice hezky (číslování obětí, proč někdo přežije, a jiný ne, zavražděná a Adam bez záznamů, postava v kápi) a máme zde spoustu vedlejších linií, které člověk doufá, že se nějak protnou s hlavním příběhem, až člověk udělá vow!, ale po zklamání z výbuchu v první sérii, který všechno doposud viděné a řečené smetl ze stolu a jelo se odznovu jak tabula rasa, a po nemastném neslaném vysvětlení všech souvislostí z druhé řady, se i tady bojím, že půjde nakonec o vágní a stokrát omleté klišé, jen trošičku zajímavěji (na české poměry) podané. A vážně si myslím, že by seriálu slušelo méně, ale hutnějších dílů, než tahle roztahaná nuda. ()

Reklama

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoli se vše v sériích Labyrintu nějak stále opakuje, i tak je to v současné době v tomto žánru jeden z těch lepších seriálů, baví mě a v budoucnu se klidně budu těšit na čtvrtou sérii. Volavka se stále divý, že zůstává bez povšimnutí, ale jak ji má muž v masce chytit, když pořád vysedává na stanici nebo se po městě pohybuje s kolegy, je nelogické, že se sama podílí na vyšetřování a jezdí k případům. Děj se bude ještě rozvíjet a zamotávat, ale osobně si myslím, že pachatelem je policista, který je kolegou Ševčíka. Dnes mě ale zklamala ta odfláknutá prohlídka hradů, chudák děda Valenta v takové nouzi zajistí stopu a policie prohlídne hrady ve dvoučlenných hlídkách, to snad ne, takový šlendrián. Pokud hledám sériového vraha a vím, že další lidé čekají na smrt, muselo by dojít k mnohem větší akci, kdy na prohledávaných hradech by nezůstal kámen na kameni. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohá místa epizody byla neskutečně napínavá. Případ se ale vyvíjí pomaličku, i když alespoň co se týká Adama, vztahy se vyjasňují. Tedy, pokud mě scénárista nevyvede z omylu. Naštěstí nové postavy již nepřibyly. Zato ty co zůstávají, se chovají opravdu podivně. Těším se na další díl této složité skládanky. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne jako zarytého Labyrintystu mírné zklamání - děj se sice rozpohyboval správným tempem a směrem, ale dvě věci mne trochu iritovaly: 1) Jirko, líp natrénuj ty útěky těch obětí, nezdá se mi to moc přesvědčivé spíš groteskní 2) Rýmský ml. jako synek mafiána co odpráskne bodyguarda, který selhal, mi nepřišel moc věrohodný v českých podmínkách - kolik asi v Brně ( respektive v ČR ) je takových čistokrevných gangsterů s brutálními praktikami alá východní Evropa ( i při znalosti Krejčíře, Berdycha )? Já myslím, že v českých podmínkách to zase zavání parodií, nehledě na to, že ta scéna byla úplně zbytečná ( a že sami kriminalisté v S01 tak nějak popírali existenci hardcore mafiánů " kmotříčcci po česku" .) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama