Reklama

Reklama

Zase máme plný dům - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V první řadě seriálu se dům Fullerových zase rychle zaplní a DJ, Stephanie, Kimmy a děti se musí vyrovnat se vším možným, od hádek o pokoje, po milostná dobrodružství. (Netflix)

Recenze (2)

riza-do 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že po prvním dílu, který se skvěle vypořádal s posunem času od původního seriálu, se kvalita mírně snižuje. Nejspíš v důsledku částečné absence původních hlavních (dospělých) hrdinů, nebo až přehnané snahy navázat. Naivní idylická rodinka je zpět v pokračování po letech, s respektem k původnímu obsazení. Problém však je jejich křečovité čekání na reakce publika, podobné, jako má divák křečovité čekání na nějaký podařený vtípek. Není tu zatím nic, co by už nebylo jinde, snad až na nostalgii k původnímu seriálu a pokousání na hezké sestřičky (s DJ se mi líbila jako dítěti, pak jako puberťákovi a dnes i jako starci) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdříve musím vyzdvihnout skvělou znělku, ta se opravdu povedla a je úžasná. Jsem ráda, že zase dali dohromady starou trojku malých holčiček, na které jsem se koukala v televizi, když jsem byla malá. Je super vědět, jak si žili, jak vyrostli a co se s nimi vlastně stalo. Byla jsem trochu skeptická, zda další série budou fungovat, jestli nestačí prostě jen jeden návrat. Ale uvidíme, jak se to vyvine dál. První série byla celkově hlavně o seznámení se všemi postavami a trochu si připomenout starou gardu zase pohromadě. ()

Reklama

Galerie (277)

Reklama

Reklama