Reklama

Reklama

Zase máme plný dům

(seriál)
  • USA Fuller House
Trailer
Rodinný / Komedie
USA, (2016–2020), 35 h 31 min (Minutáž: 24–36 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Kamera:

Gregg Heschong

Hrají:

Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Michael Campion, Elias Harger, Soni Bringas, Joel Zwick, Mark Cendrowski, Dave Coulier, Bob Saget (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(75)

Dobrodružství rodiny Tannerových pokračují: DJ Tanner-Fuller bydlí se sestrou Stephanie a kamarádkou Kimmy, které jí pomáhají vychovávat tři malé kluky. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (14)

topi80

všechny recenze uživatele

Velmi povedené navázání. První díl se vypořádal s tím, jak seznámit lidi s tím, co jednotliví aktéři právě dělají, velmi svérázně a vpálil to divákům tím nejamatérštějším způsobem, což ale umožnilo skočit rovnýma nohama do nové situace. Odhlédneme-li od neskutečně trapných narážek na Donalda Trumpa (naštěstí rovněž jen v 1. díle - ale to je nakonec věc tvůrců, že nakonec vypadají jak totální debílkové), vše se odpíchlo správným směrem. Měl jsem trochu obavy z feminizace seriálu, ona už stará verze byla taková dost růžovoučká. A tady chlapský přístup musí utáhnout v podstatě jen nejstarší syn, kterému se to i překvapivě dobře daří, protože manžel Kimmy nebo zženštilý Steve (proboha proč?) jsou v tomto směru nepoužitelní. Každopádně, pořád velmi dobrá zábava, které dominuje DJ, která převzala klasický ironický humor, kterým oplývala už v původní řadě a který vlastně zdědila po Dennym. "Tak to asi dáme Tommyho do sirotčince..." ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Návrat do dětských let, kdy jsem milovala Plný dům a čekala až se ty červené dveře otevřou a oblíbení členové rodiny Tannerů začnou vyprávět svůj příběh skrze obrazovky a rozesmívat nás svým humorem. Fuller house nás zve do téže rodiny o několik desítek let později, kdy děti jsou již sami rodiči a právě oni tady hrají prim. O zábavu a ani vážná témata tam není nouze a kromě dvojčat se tam objeví všichni staří známí. Kdo si chcete zavzpomínat, vřele doporučuji. 5* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to co se z počátku jeví jako fajn reinkarnace kdysi populárního seriálu se postupem času transformuje do sitcomové noční můry,která by snad byla nesnesitelná i v devadesátých letech.Člověk si zvyknul,že se postavy v sitcomech a navíc v amerických nechovají úplně normálně (což chápu že je úkolem sitcomu),ale tady je to dotaženo do místy nesledovatelné trapnosti.Královnou všech místních debilně se chovajících postav pak překvapivě není Kimmy,ale D.j. která je na jednu stranu paní dokonalou,ale na druhou se chová jako totální kráva.Korunu všemu nasazuje dnes už přežitý nahraný smích,který byl ale mnohem menším trnem v oku oproti nahranému awww u každé rádoby dojemné,nebo roztomilé scény (a tou tu chce být každá druhá).Původní full house jsem měl kdysi dávno celkem rád a i tady sem v naději že se to třeba postupem času zlepší vydržel všechny 4 řady...nezlepšilo...40% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pvní díl mi udělal opravdu radost. Vynikající úvodní titulky a všechny staré známé postavy ve vynikající formě (john Stamos stále kraluje). Ta narážka na Oslenky (nejen v prvním, ale i ve druhém díle) se mi taky moc líbila a noví dětští představitelé jsou fajn, to by šlo. Kimmy pořád nemám rád a DJ a Steph jsou pořád vynikající. Na všech hercích bylo vidět, jak si ten návrat užívají a užil jsem si to i já (první díl plný odkazů, který stál ale hlavně na starých postavách) se mi moc líbil, měl vtip a obrovské kouzlo starého seriálu, které přešlo i do dalšího dílu, který stál na vlastnách nohách a dokázal, že to bude fungovat, a že by to možná dokonce mohlo být lepší, než původní seriál. Holky (hlavně Jodie a Candace) jsou stále skvěle sehrány, mezi děckama to taky jiskří, prostě to funguje a na současné sitcomové scéně rozhodně to lepší. Netflix holt špatnéé věci nedělá a já jsem za tenhle projekt velice rád, protože Plný dům mi až nečekaně moc přirostl k srdci a Fuller House nebude výjimka. A nejlepší je stejně sledovat Dj (a DJ) po tolika letech. Po dvou dílech z toho mám moc dobrý pocit a příjemnou radost, prostě parádní sitcomová záležitost. 85%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Patříte mezi fanoušky klasických rodinných sitcomů, které jsou plné sterilního neurážejícího humoru a klišovitých moralitek? Tak to bude Fuller House přesně pro vás. Tady totiž jakoby se po více než dvaceti letech od konce Plného domu po tvůrčí stránce opravdu nic nezměnilo. Nic proti, já to všem těm fanouškům řachand typu Krok za krokem i docela přeju. Mně už však v dnešní době tato porce jednoduchých a neurážejících gagů společně s velkou dávnou nostalgie ke spokojenosti bohužel nestačí.50% ()

Galerie (598)

Zajímavosti (4)

  • Kromě dvojčat Mary-Kate a Ashley Olsenových, které účinkování v seriálu odmítly, se ve Fuller Housu setkáme se všemi hlavními charaktery ze seriálu Full House (od r. 1987) v původním obsazení. (Espejox)
  • První díl seriálu Full House (od r. 1987) se jmenoval "Our first show". První díl seriálu Fuller House se jmenuje "Our first show, again". (Espejox)

Reklama

Reklama