Reklama

Reklama

Power/Rangers

(festivalový název)
  • USA Power/Rangers

Obsahy(1)

Bojová jednotka Power Rangers je téměř celá zničena. Vyšetřovatel Rocky (James van der Beek) vyslýchá přeživší Pink (Katee Sackhoff) a snaží se zjistit, kde je poslední člen týmu Green (Russ Bain). (korbitch22)

Recenze (38)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies and Distributor: Adishankarbrand // Kto by len povedal, že sa mi Power Rangers budú niekedy páčiť. Na kraťas veľmi slušne spracované. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborný drsný martial art kraťas od Power Rangers. Má to skvělý vizuál a skvělé fighty, které splňují nejpřísnější parametry. Dojde i na nějaký ten zvrat a temná stránka tomu rozhodně sluší. Za mě pecka! 8/10. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Power Rangers natažení na kopyto současných komiksových filmů – dřenění patosu, nafouklá mytologie, známé tváře, které mají plochým postavám dodat charisma, quotespotting simulující sofistikovanost a blafování dospělosti kydanci kečupu. Prostě zase jen další double dutch rider fandům, který rozvernost a naivitu předlohy nahrazuje mega vážností, aby cílovému publiku potvrdil jeho obsesivní vidění určité dětské franšízy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov z detstva nostalgia ako sviňa, ktorá dokazuje, že námet nemusí mať vždy len infantilné črty a dalo by sa s ním pracovať, keby...keby. 80%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně fajn kraťas se sympatickou brutalitou, slušnou akcí a fanouškovským srdíčkem na tom správném místě. Jen tu rádoby temnotu jim kvůli naivitě celého seriálu a stále vtipným oblečkům prostě žrát nemůžu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Joseph Kahn je génius a môj nový obľúbený režisér. Power/Rangers je fascinujúca ultravážna paródia na súčasné remaky s násilím, sexom, "psychológiou" postáv a temnou štylizáciou. Od neho si nechám veľmi rád zničiť hocijaký franchise! ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Paródia s vážnou tvárou. Inak ani nemožno tento nabubrelý zlepenec "cool" štylizovaných motívov a scén z filmových značiek ako Kill Bill, Dredd a snáď všetkých moderných superhrdinských adaptácií vnímať. Banálny dej tvorí len omáčku k polotovaru z akcie, elektronického hudobného podmazu a vizuálnych atrakcií. Samotná akcia je pritom tvorená buď neprehľadnými prestrelkami s roztrasenou kamerou a frenetickým strihom, ktorý ich pôsobivosť devalvuje (Joseph Kahn nie je Paul Greengrass a len sa na ňom viditeľne priživuje), alebo dlhými zábermi kontaktného boja s primitívnou a repetitívnou choreografiou, spoliehajúcou na digitálne efekty (odhadzovanie protivníkov do diaľky a špliechance krvi). Dialógy s nánosom pátosu sprevádzajú veľavýznamné prestrihy na detaily a svetielkujúce virtuálne obrazovky a prístroje všade navôkol. Tieto generické krátkometrážne filmy sa mi začínajú silne zajedať. 10% ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Má to koule. Bohužel v podobném duchu by žádné větší studio celovečerní Strážce vesmíru do kina nepustilo, tak tu máme alespoň kraťas, který ani zdaleka není dokonalý, ale nápady i říz má. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Hezky natočený akční krátký film s produkcí nezpochybnitelně na hodně vysoké úrovni (na poměry fandovských kraťasů). Jen krom toho cringe odhalení na konci tam není prakticky nic co by do toho kultovního shitseriálu zapadalo. 7/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ne. Rebooty mi nevadia, ale už v zásade neverím, že je možné urobiť z Power Rangers dobrý film, a to ani keby to točil Nolan. Zadruhé to má podpriemernú akciu, zatretie ten twist nedáva zmysel, a na koniec a predovšetkým; ružová rangerka musí byť pekná brunetka (jak Amy Jo Johnson, alebo Naomi Scott), nie škaredá, stará blondína. ☝️ Na druhú stranu dve hviezdy sú viac, jak si kedy zaslúžil originál, že. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak to je síla. Takhle jsem si teda nové Strážce vesmíru rozhodně nepředstavoval. Vypadá to opravdu profesionálně a má to spád i skvělou akci. I efekty jsou dobré. Krve tam bylo taky nezvykle hodně. Na takový film bych se i podíval. Konec je dost nečekaný. :) "Hip Hop Kido. Věděl, že je to sračka, ale divákům se to líbilo." :D ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jediná dobrá věc na Power Rangers vždycky byla hra na Segy.Ty filmy a seriály kde ''morfujeme'' nejspíš dohromady s S Club 7 se nedali sledovat ani před dvaceti lety na základce.Tenhle vizuálně vypyplanej krátkometráž ukazuje Power Rangers v úplně jiném světle a jasně dokazuje, že pořádně zafinancovaný reboot s dobrým scénáristou by možná dal vzniknout hodně povedenýmu sci-fi béčku.Škoda té mizerné choreografie souboje se Severními Korejci.Black by si zasloužil určitě lepšího herce i bojovníka a ty zbytečný pokusy a jakýsi humor taky nejsou nejlepší cestou.V každym případě tady takhle krvavý Střážci ještě nikdy nebyli a já bych celovečerák uvítal i s pekelně přehrávajícím Dawsonem.70%.K vidění hír : https://www.youtube.com/watch?v=vw5vcUPyL90#t=34. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl skalním fandou Power Rangers – kdysi dávno jsem viděl několik dílů hraného seriálu. Takže jsem k tomu přistupoval dosti vlažným způsobem a nějak překvapený ani znechucený jsem nebyl. Mělo to pár zajímavých bojových choreografií i mordů – po akční stránce to bylo rozhodně lepší jak po „příběhové“. Obyčejný průměr. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Paradox, že krátkometrážní verze Power Rangers je ta nejlepší, která za ty roky vyšla v tom nepřeberném množství různých zpracování. Příběh plochý a stokrát viděný, vizuálně působivý a v akcích drsný. Nic, z čeho bych si sedl na zadek, ale jako 10minutová mlátička - proč ne. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Na kraťas a na Power Rangers veľmi temné, moderné a dobrý herci a hlášky. V tomto podaní by som bol zvedavý, ako by dokázali utiahnuť celovečerný film. 75% - 4*. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Druhá značka z čias môjho detstva, ktorú sa niekto pokúša oživiť v modernej podobe. A zatiaľ čo v prípade celovečerných Ninja Korytnačiek od Baya to dopadlo ... no typicky Bayovsky a najradšej by som na nich zabudol, Power Rangers, aj keď zatiaľ len v krátkom filme, vyzerajú, že majú potenciál. Nikdy by som nepovedal, že z takej C-éčkovej produkcie akou boli Strážcovia Vesmíru niekto urobí dobre vyzerajúcu látku. Slušne to rozpracováva mytológiu, postavy sú jasne vyprofilované, súboje nepôsobia tak cheesy a v takejto podobe si viem predstaviť pokojne aj celovečerný film. Akurát zapracovať na dialógoch a netočiť to ako paródiu. Aj keď ono to je asi jedno, podobných Strážcov Vesmíru sa v celovečernej podobe v kinách rozhodne nedočkáme. Nejaká verzia sa už síce pár rokov chystá, ale tí budú zameraní opäť skôr na deti, inak by to bola pre štúdio komerčná samovražda. Podobne ladený novodobý seriál by som si predstaviť vedel. 3* ()

Reklama

Reklama