Reklama

Reklama

Šestka táhne světem

(TV film)
  • Německo Sechse kommen durch die ganze Welt (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Když drží přátelé věrně při sobě, nikdo je nepřemůže. Princezna Ella a muzikant Jasper se milují. Když se to dozví král Wilbur, udělá jejich romanci rázný konec. Uvrhne Jaspera do žaláře k rusovlasé Floře a silákovi Lukasovi, kterého do té doby nenapadlo, že by své síly mohl využít k útěku. Jasper ho přemluví a útěk se podaří. Poté se společně vydají do světa. Na cestách se potkají s dalšími poutníky obdařenými výjimečnými vlastnostmi. S rychlým běžcem Markusem, tajemnou Lisu, kterou král Wilbur vypověděl ze své říše, a s Benjaminem, nejlepším střelcem na světě. Tato silná šestka se rozhodne předvést, co umí. V přestrojení se vypraví ke královskému dvoru, kde vyzvou krále, aby s nimi jeho borci soutěžili. Jasper dává v sázku svůj život, pokud ale zvítězí, požaduje ruku princezny. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

tron 

všechny recenze uživatele

Kokos, tento "seriál" by si zaslúžil aspoň 20 stranovú WTF recenziu, pretože niečo natoľko obskúrne sú schopní nakrútiť asi len Nemci. Zaujme to po vizuálnej stránke (na výprave, prírode, ani kostýmoch sa nešetrilo), čo je u nemeckej kinematografie bežná vec, ale inak je všetko zle. Čo je u nemeckej kinematografie tiež bežná vec. Miestami som len užasnuto hľadel na obrazovku a rozmýšľal, o čo ide. ()

Finskej 

všechny recenze uživatele

Sice dost extravagantní - na obvyklou pohádku - ale vlastně pojetím a kostýmy dost překvapivá, a proto celkem vtipná a zábavná záležitost. Je to variace na v podstatě obvyklé pohádkové téma, jen halt poněkud "punková". Kdo příliš lpí na pohádkových tradicích, asi nebude spokojen, kdo se dokáže odpoutat a pobavit nad úlety a detaily, asi se bude bavit. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Zajímavý fantasy film/pohádka, po dlouhé době něco Německého, co nenudí, není tak „suché“, ale zábavné a vtipné. Fajn příběh a kostýmy. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

negativ 

všechny recenze uživatele

Nesnáším německé filmy, natož pohádky, ale tady udělám výjimku. Zvláštní atmosféra mi pomohla překonat těžkou kocovinu. Prostě mi ta divná pohádka sedla ()

Reklama

Reklama