Reklama

Reklama

Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka Nicka Wilda. (Falcon)

(více)

Recenze (990)

Nemooo 

všechny recenze uživatele

Konečně opět skvělý animák pro všechny věkové skupiny. Tento snímek nejen pobaví, ale také ohromí propracovaným prostředím do nejmenších detailů. Tohle opravdu stojí za to vidět v kině ()

Richi007 

všechny recenze uživatele

Jasně, že pro film v sobě skrývá určité poselství, které stejně zapomenete u východu z kina, ale třeba těm dětem to něco zanechá v makovičce (protože si pamatují více než my) a časem si třeba v dospívání na tuhle message vzpomenou. Ale teď k výtvoru. Celkem slušnej animák s hodně kvalitním zpracováním, slušným scénářem, klasickou dějovou linkou (njn, Hollywood už asi jinou dějovou linku nevymyslí) a zajímavými postavami. Humor celkem slušný. Asi nejlepší scéna, i když už byla skoro celá prozrazená v traileru, je s lenochody a opravdu celé kino se z plna hrdla smálo, teda dospěli, děti moc nechápali. Jasně, při téhle scéně si každý vzpomeneme na nějaké čekání a vyřizování na úřadě a tady to sedělo jak prdel na hrnci. Pak určitě super skrytá reklama na iCarrot, teda promiňte iPhone a scéna s bossem, biiiiiig bossem. Sečteno podtrženo, zábava na sobotní rodinné odpoledne v přecpaném bijáku za 4 hvězdy. ()

FLVEKK 

všechny recenze uživatele

Příjemná nedělní komedie v kině, hezky jsem se bavil. Teda až na ty děcka co seděly za mnou a furt se ptaly rodičů, co se v tom filmu děje atp. Rodičové, prosím až od 12 let..méně opravdu ne.. ()

DaNvYto 

všechny recenze uživatele

Jeden lenochod, dva lenochodi, tři lenochodi, čtyři lenochodi. Pátý se ale někde opozdil... Super animák, s možná lepším trailerem než je snímek samotný... hlavně teda se musí uznat ta spousta detailů a vymazleností, což se o scénáři moc říct nedá. Navíc v podvědomí jsem měl často pocit, že koukám na dokument o antirasismu (šelmy vs. kořist) a o promigrační politice zároveň. Big Kmotr krysa byl však top x) ()

alexwill 

všechny recenze uživatele

Příjemný animák o tom že se máme držet svých snů, protože jedině tak jich dosáhneme. A že některé lidi nemáme odsuzovat jen kvůli jejich minulosti, či rase. Potažmo těhle myšlenek je hezká animace, spousty skvělých gagů, narážek a easter eggů, fajn vtipů, skvělých lenochodů (kteří byli v traileru, což zkazilo hlavní dojem). Ale vcelku super podívaná, no zázraky nečekejte. ()

Rhod 

všechny recenze uživatele

Pobaveníčko na celkom dobre úrovni. Najlepšia bola bezkonkurenčne scéna s leňochodmi, avšak túto scénu som už videl dopredu, keď som si pozeral trailer, asi aj 2x, čiže v kine už ma tak nepobavila ako ostatných. Ale ako animák to bolo dobré, po animáku V hlave zase raz niečo, na čo sa oplatí ísť do kina. Aj postavy ako zvieratá zaujali, riešili tam celkom zaujímavý kriminálny prípad, ani slovenský dabing nebol zlý, aj keď som to chcel pozerať radšej v originály. Uvidíme, čo prinesie Disney nabudúce :) ()

mikiqex 

všechny recenze uživatele

Strašně rád bych Zootopii dal 5 hvězd, ale přestože jsem se občas smál nahlas (což se tak často nestává) a spousta věcí byla velmi nápaditých, zároveň tam na můj vkus bylo docela dost "spojováků" (nechci psát "hluchých míst"). Příjemné osvěžení detektivního žánru s postupným rozmotáváním klubka příběhu. ()

pellicova 

všechny recenze uživatele

Lenochody boli fakt super! Zamotaná krimi, vtipné komenty, dobrá akcia, dobrý český dabing. Patrí medzi tie fajné moderné animáky. Doporučujem. ()

alerion 

všechny recenze uživatele

„Třésk plésk namydlenej blésk“…. Musím říct, že tenhle animák mě po dlouhé době hodně pobavil. Nejsem náročný divák, který by zkoumal film ze všech možných stran a rozebíral jej dle učebnice, ale základní rozlišovací schopnost mi asi nechybí. Zápletka tohoto díla není sice nijak složitá a většina již dopředu předvídá, co bude následovat, ale je taky pravda, že místostarostka Skopová trochu překvapí. Lenochodi na úřadě byli famózní. Pokud bych měla vybrat animák poslední doby, který mě pobavil podobně, tak by to určitě bylo „ V hlavě“ (který měl však ještě větší přesah než tento snímek). Nevím jestli malí diváci se kterými jsme v kině společně seděli si mohli užít všechny gagy či scény, tak jak byly zamýšleny, myslím si, že ne, ale na stranu druhou to pro rodiče bylo snesitelné s nimi do kina jít. Jednoznačně mohu konstatovat, že „Zootropolis“ je skvělá detektivka. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Pecka! Jak vidno, tak animáky nikdy nezklamou. Tohle je parádní krimi/pohádka/komedie. Scéna s lenochodama, je TOP a musel jsem si jí pouštět několikrát, protože to je něco, co dokáže zalézt pod kůži a člověk se jen směje a směje. Celkově film působí hodně kompaktním dojmem a postupně graduje v pohodovosti. Nelze nevidět. Za mě 5* a ROZHODNĚ DOPORUČUJU ()

zbigi15 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších animovaných filmov aké som kedy videl. Veľa vtipných momentov, napínavý príbeh, pekné posolstvo a myslím si, že využili potenciál tohto konceptu na 100%. ()

Marci137 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se dlouho u pohádky nepobavila :) Chvíle napětí byly, srandičky převažovaly :) Někdo se asi dost vyřádil a stálo to za to!! :) ()

vitruvius 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době animák, který se může pyšnit nejen skvělým zpracováním a originálními kulisami, ale také příběhem, jež má hlavu a patu. Děti zabaví, ale smát se u něj budou především dospělí. ()

Tomko87 

všechny recenze uživatele

Ja sa už ani nepamätám, kedy som sa naposledy tak zabavil. Hlavne u animáku so zvieratkami. V jadre to je buddy kriminálka, obohatená perfektnými vtipmi a obohatená super vizuálom. Krstný otec a leňochod mi ostanú v hlave hádam do konca života. Pred pozretím som nechcel veriť že to tak bohapusto zarába. Už chápem. Jeden raz vidieť nestačí .. PS : Už teraz viem, že dlho nebude tak pôsobivý animák. ()

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Tento film je podla mňa úžasný. Nielen že je rovnako nádherne animovaný ako vätšina filmov od Disneyho, ale má aj velmi sympatické hlavné postavy, vela originálnych nápadov ( ktoré sú hlavne videné v samotnom meste Zootopií- v pozadí, v tom ako ich systém funguje, atď ), vela vtipných scéniek a hlášiek a samozrejme emocionálne scény a nádherne a chytro ale detsky a jednoducho spracovaná morálka o velmi dospeláckej, komplikovanej a vážnej téme- diskriminácií- čo som od Disney filmu fakt nečakala. Priznám sa, tento film ma aj trochu rozplakal. Ak sa mi na tomto filme jedna vec nepáčila, tak by to bola asi hlavná záporáčka. Nebudem hovoriť kto to je... a v tom leží môj problém. Disney toto už urobil vo Wreck it Ralph, Frozen a Big Hero 6 a už ma to trochu unavuje že Disney poslednú dobu proste urobí ten trik typu "táto náhodna, nie velmi dôležitá postava je záporák". Ale pozitíva tohto filmu sú fakt silnejšie ako negatíva. Určite odporúčam. ()

Související novinky

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Reklama

Reklama