Reklama

Reklama

Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka Nicka Wilda. (Falcon)

(více)

Recenze (990)

borboleta 

všechny recenze uživatele

V Zootropolis je hromada dobrých a dokonce i vtipných nápadů a spousta zajímavých detailů. Film ale naprosto ničí fakt, že neúnosně výchovný. Docela mě překvapuje, že si toho nikdo z těch, co se tu nad Zootropilos rozplývají, nevšiml, anebo jim to nevadilo. Určitá míra výchovné složky k pohádkám samozřejmě patří, ale to, co se děje tady, je už nad limit. Jasně, já taky jsem proti rasismu, proti genderové (a jiné) diskriminace, taky si myslím, že je důležité snažit se, nedát se a nebát se jít za svým cílem. Pokud ale tyto a ještě spoustu dalších ctnostných myšlenek přespříliš názorně zkoncentrujete, stane se z nich amorfní hmota s podivným odérem. ()

Solitude 

všechny recenze uživatele

deti to pobavi ale mne ako dospelemu divakovy neskutocne prekazal podtext, ktory sa neskutocne vnucuje a to ani niesom proti ideam, ktore sa film snazi podporit. presne ako male drze decko co vrieska a hadze sa o zem lebo mu rodic nechce kupit hracku alebo sladkost v obchode. myslienky sa daju prezentovat aj menej nasilne. odporne ()

PaKo1980 

všechny recenze uživatele

Tak po delším čase jsem se zase u animáku fakt bavil a místy i řechtal. Jako rocker bych sundal hvězdu za hudební podkres, ale vzhledem k pohodovému večeru který mi Zootropolis připravil to neudělám ;) ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Páni! Animovaná akční krimi od Disney. Tak to se dost povedlo. Z toho jasně plyne, že by se měli u Disneyho držet toho, co umí a všechny zkoupené franšízy nechat dělat profíky. Protože tenhle rok byla docela tragédie. ()

Bonty 

všechny recenze uživatele

Konečně se od roku 94 Disneyho tvůrcům (s překvapením, že je to Disney) povedl další pořádný animovaný film s neuvěřitelným smyslem pro detaily, na který se nemusíte dívat skrze prsty ať už pro někoho kvůli nepovedeným písničkám nebo příběhu, jenž si oblíbí pouze děti. Je až dechberoucí, jak tvůrci dokázali vtisknout náš reálný svět do zvířecího světa, se kterým se úplně stejně sžijete. Docela napínavý příběh (taky mě hnusně vylekali - to už nedělejte!), ale hlavně spousta originální humoru a narážek, jenž nemá konkurenci v 3D animácích. Páni, jaká to reálná parodie na některé instituce. :-) A nelegální pěstování Modrého břešťanu ke zdivočení dravců v podzemí s infralapy = marihuana? PS: Žádný sluníčkář nejsem. ;-) 5/5 --- (86%, 183. nejlepší film) --- ()

Tycygo 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, zatraceně dobré, příběh, humor, zvuk. Nenacházím chyby. Hlavní hrdinové mají příjemnou hloubku a mnoho vedlejších charakterů také, což jsem nečekal a byl jsem příjemně překvapen. Film nabízí opravdu fajn zážitek pro malé i velké. Kvalita nezná hranic a zde v rodinném filmu je nabízena mnohem větší, než v mnoha dospěláckých filmech. Povinnost shlédnout pro každého příznivce furry a anthro, ale těm to říkat nemusím, všichni byli určitě na premiéře. ()

maxi_tom 

všechny recenze uživatele

Pohodová rozprávka so zaujímavým príbehom a trefnými narážkami na reálny svet ľudí. Animácia bezkonkurenčná. Disney proste na poli animákov vládne. A kľudne si to pozriem aj viackrát. 4* (8/10) ()

formeshin 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší animovaný film co sem kdy viděl. Nádherně propracované postavy a poutavý příběh založený na humoru. Byla by velká škoda kdyby tvůrci nezačali přemýšlet nad pokračováním, protože to by stálo za to. ()

d-nao odpad!

všechny recenze uživatele

Leňochodi ako vtipné maximum filmu a ten zvyšok? Námet 48 hodín, nudisti bez pohlavia, líška čistý klon RJ (Za plotom). Výsledok? Multikulti pre dementné decká budúcnosti, kde každý je dobrý, každý miluje svojho blížneho... Sorry, ale bezo mňa. Film čistý odpad a určite nie pre deti. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch povedenějších animáků navíc je to příběhově jako detektivka což není špatný nápad,králík jako nejmenší polda nováček mezi proti němu obr poldy jako zubr,slon,lev atd.Ze začátku odstrkovaný a středem posměšků ale zanedlouho se z něho stane hvězda,scéna z lenochody dobře vtipná a nakonec lenochod ve sporťáku vtipný. ()

manchestervn 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka, vizuálná stránka zvládnutá na výbornú. Hlavná hrdinka Judy pôsobí veľmi príjemne a už od začiatku vás stiahne na svoju stranu. Film nenudí, určite príjemne strávených 110 minút. --- Posledná scéna bola čerešnička na torte :D ()

Benoit 

všechny recenze uživatele

Po velkém očekávaní jsem dostal jen lehce nadprůměrný animák. Tu a tam jsem se zasmál, ale v globálu šlo jen o méně povedenou "kriminálku" v animovaném stylu, ze kterého vyčnívá pouze snad jen naprosto fantastická scénka s lenochodem Bleskem. ()

Maza2222 

všechny recenze uživatele

Čím začít? Před filmem jsem viděl trailer a ten mě rozekal kvůli lenochodům. Do kina jsem se nedostal, takže jsem to musel stáhnout. Začátek byl pomalejší, čekal jsem Nicka jako hlavního záporáka, ale to jsem nedostal. Neoznačil bych to jako nejlepší animák všech dob. Ale i tak to dokázalo hodně pobavit. Nejlepší scéna jsou lenochodi na úřadě a hádky mezi ústřední dvojicí. Ale hodně dobrý je Pan velký, přitom že je malý :D Zvířata tomu dodávají vtip. ()

J.Trinity 

všechny recenze uživatele

Po nepovedeném Ledovém království, přišla od Disneyho další rána mezi oči, ale tentokrát v tom dobrém slova smyslu. Zábava, která potěší nejen dětského diváka. ()

Související novinky

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Reklama

Reklama