Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediný odpolední lifestylový pořad vysílaný živě z PALLADIA! Pomáháme Vám se orientovat ve světě módy, technologií, gastronomie, zdraví a kultury. Každý den VIP hosté, rady, reportáže. Finanční a právní poradna samozřejmostí. Pořadem provázejí moderátoři Šimon Jelínek, Veronika Petrová a Genny Ciatti. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

mira007 

všechny recenze uživatele

Tak vysílat pořad z obchodního centra je celkem originální, ikdyž to na mne působí slizce, nicméně párkrát tam byli zajímaí hosté. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli nutně potřebuji i doma v obýváku navštěvovat Palladium, ač občas nějaký host či téma zaujme. Problém je, že celá režie zvládá živé vysílání dost na pováženou. I práce s mikrofony by mohla být lepší a odhlučnit tak účinkující od obřího ruchu nákupáku. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Někdy je to neskutečně nudné, ale rozhovory s hvězdami jsou dobré, to se tomuto pořadu musí nechat. A Šimon Jelínek je dobrý moderátor.2* ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

No Palladium mi přijde hnusné a předražené, pořad blbý, ale pokud má dobrou sledovanost, ať si to cílová skupina užije. Hostíé jako Pavel Novotný, Jiří Krampol, K Kornová jsou skutečně zárukou humoru. Chybí asi jen MIloš Zeman. ()

Reklama

Reklama