Reklama

Reklama

Czech paráda

(pořad)
Hudební
Česko, 2013

Obsahy(1)

Unikátní projekt, který dá šanci zviditelnit se jak začínajícím kapelám, tak i bandám, které už mají něco za sebou! CZECHPARÁDA - To je jedinečná šance, jak být svým fanouškům nablízku! (oficiální text distributora)

Recenze (2)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

TV Rebel je súkromná hudobná televízna stanica, ktorá začala vysielať deviateho septembra roku 2013. Našla dieru na trhu, získala verných divákov a viac menej úspešne funguje dodnes. Jej programová štruktúra je zameraná na rockovú hudbu. Odjakživa som bol priaznivec tvrdej muziky, takže TV Rebel má moje sympatie. Avšak relácia "Czech paráda", ktorá mapuje českú tvorbu je vďaka totálnej neschopnosti jej moderátorov škvrnou v programovej štruktúre tejto inak sympatickej televízie. * ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo. Několikaleté bootovani TV rebel pokračuje. A takhle to určitě nepůjde :D dva nesympaticti moderátoři kteří se doufám alespoň na vzajem przní, se snaží přesvědčit kameru že před ní patří což není na první pohled pravda, holt kazdej nemá na to bejt zabiranej. Ještě ke všemu si ty strašný kecy nejspíš píšou a nejsou schopny to na x natacecich pokusu říct bez prereku. Připomíná to matrixe. ()

Reklama

Reklama