Reklama

Reklama

Než jsem tě poznala

  • USA Me Before You (více)
Trailer 9

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 9

Recenze (713)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Dobrá sobotní polehávačka. Jeden z mála průměrně lepších romantických zážitků. Slušné herecké výkony a příběh s obrovským potenciálem, který ale dle mě bohužel zůstal z bohaté části nevyužit. Jednotlivé aspekty filmu byly odvedeny velmi precizně, nicméně jako celek to na mě nepůsobilo tak, jak asi pravděpodobně mělo. Tak nějak mi ucházela ta logika a možná až nuceně nasáčkovaný předhozený fakt toho, že je člověk na vozíčku.... Nicméně může si i přes svůj handicap skvěle užívat každodenní život (viz. Nedotknutelní)... Dějová linie tedy v ohledu rozpoložení příběhu a logiky lehce vázla. Takový lepší tragikomický romanťák. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nejsem velkým fanouškem romantických filmů,protože se většinou zvrhnou v patos a citové vydírání,nejsem ani fanouškem Emilie Clarke,přesto do páté hvězdičky mnoho nescházelo.Téma filmu je mi krajně blízké,sentimentalitami se příliš nehýřilo,Emilia Clarke hrála krásně civilně a navíc funtasticky měnila výrazy tváře.Příběh mě zaujal hned od začátku,po celou dobu mě bavil,nenudil a neuspával.A to jsem měl vážné obavy,protože stopáž 110 minut mě u romantického filmu lehce děsí.V tomto případě se podařilo využít čas dokonale,film byl po celou dobu zajímavý a na rozdíl od jiných romantických záležitostí ho nezkazil ani závěr,přestože byl šťastný.Schválně,jestli přijdete na to,jak by vypadal konec nešťastný?Snímek se mi líbil,s hlavním hrdinou jsem se ztotožnil(až na ty finance) a pátou hvězdičku jsem neudělil jen proto,že mi film místy připomínal francouzské Nedotknutelné. ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Mohl by to být další příběh o Popelce, jen s tím rozdílem, že její bohatý princ je paralyzovaný, ale tvůrci řekli ne. Jsem na vážkách, jestli mám jejich příběhová rozhodnutí chválit. Na jednu stranu bych zkrátka po lidské stránce chtěla tu další verzi Popelky vidět. Na druhou stranu tak vznikl o něco originálnější film, s jehož poselstvím o všemožné svobodě volby se nemůžu úplně ztotožnit. Jinak - velmi britská romantika, kde konečně uvidíte Daenerys Targaryen a Tywina Lannistera v jedné scéně :) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Sice to škobrtá, ale krásně se to usmívá a umí to rozplakat. Kupodivu to nebylo tak povrchní, jak jsem si myslela, že bude. Úplně všechny postavy se snažily ve filmu žít, jak nejlépe dokážou, jak nejlépe to jde (i když to třeba v jednom případě mohlo znamenat smrt). Dobře se na to koukalo, poměrně pěkně to odsýpalo, hudba, protože byla tak známá a povědomá, se líbila. Nikdo nebyl přehnaný do karikatury. Obyčejný příběh o lásce a o tom, že je fajn žít, pokud můžete žít. 75 %. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Hezké. Oproti nedotknutelným Nedotknutelným trochu moc přeslazené a americky infantilní, s jednoznačným průběhem a závěrem přizpůsobeným populárnímu romantickému trendu (kdy už se tvůrci konečně oprostí od potřeby "prohlubovat" emocionálně působivé chvilky rádoby dojemnými songy), ale jinak strašně milý a sympatický film o tom, že druhým je potřeba pomáhat, i když si o to nahlas neřeknou. Pocitově vyvážené, od příjemného humoru a ironie až k depresi plynoucí z bezvýchodné životní situace, vyjma posledních minut plynule odvyprávěné a celkově povzbuzující - především díky božské Emilii Clarke, z níž se klube charakterní osobnost schopná rozzářit pouhou přítomností a úsměvem každou scénu.... Rachel McAdams tímto dostala vážného (ale vítaného) konkurenta :-) 80% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu od Jojo Moyes z roku 2012. (SONY_)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama