Reklama

Reklama

Než jsem tě poznala

  • USA Me Before You (více)
Trailer 9

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (713)

Andy.du 

všechny recenze uživatele

Do sledování filmu jsem šla s jistými obavami, protože jsem četla knížku. A musím říct, že jsem je měla zcela zbytečné. Emilia Clarke byla boží!!! Zahrála to ještě lépe, než jsem čekala! Občas mi tam něco chybělo, ale je jasné, že se celá knížka nedá shrnout do jednoho filmu. A jedna z vět, kdy jsem věděla, že budu brečet jako želva? "Clarková, zavoláš sem moje rodiče?"... ()

simiDash 

všechny recenze uživatele

U niceho jsem tak nebrecela hodne dlouhou dobu. Ano je to predvidatelne, romanticke a mozna i kycovite ale je to krasnyyyy... nejdriv jsem cetla knihu takze jsem vedela vsechno, ale rozhodne me to potom co jsem se na to pul roku od toho co jsem videla trailer tesila, nezklamali. Dokonce jsem vnimala Emili Clarke jako Lou a ne jako Daenerys cehoz jsem se puvodne obavala. A Sam byl uzasny. ()

drovi 

všechny recenze uživatele

Som veľmi milo prekvapený. Jeden z mála filmov, ktoré dosiahli kvalitu knižnej predlohy. Celý film som si užíval príbeh tejto dvojice, a presne tak som si ich predstavoval, keď som čítal knihu. Tvorcom sa podarilo vybrať skvelú dvojicu hercov, ktorí sa dopĺňali aj vo vtipných scénach. Malo to všetko čo správna romantika má mať. Krásne prostredie aj veľmi dobre vybratá hudba. ()

Opeth 

všechny recenze uživatele

Pobavení. Přirozené. Dojímání. Jasně cílené, no a co. A hlavně roztomilá a krásná hlavní hrdinka. Vymalováno. ()

Mahntayir 

všechny recenze uživatele

Velice silný příběh o tom, že někdy není cesty zpět, ač nás nečekaně potká něco, co nás na chvíli zpomalí na cestě, kterou jsme si sami předepsali. V příběhu Willa je vyjádřena neuvěřitelná bolest člověka uvězněného v nefunkčním těle. Často je tento film srovnáván s Untouchables, přiznám se, že i já měla po traileru tendence srovnávat. Nicméně hlavní postavy se liší v tom, že Will odmítá přijmout novou realitu jako zbytek svého života. Celou dobu se nás film snažil ukonejšit humornými scénkami a otravným obočím Emilie Clarke, ale ve vzduchu se pořád vznášela předzvěst konce, z kterého mi i ta slza ukápla. Nedokážu si představit nic horšího, než když milovaná osoba odchází z tohoto světa, s bystrou myslí a vlastním rozhodnutím. Nezbývá mi, než popřát imaginárním postavám, aby se v dalším životě potkali za jiných okolností. Ze střízlivějšího soudku: Emilia Clarke pro mě byla nejiritující součástí filmu. Její přehrávání ve mně vzbuzovalo pocit, že na něčem musí jet. A jelikož vypadala skoro pořád strašně optimisticky, ráda bych si to dala taky. ()

Kacenka_73 

všechny recenze uživatele

Přijela jsem z kina a jsem toho filmu plná… krásná romantika, která ve mně dýchá ještě teď… ubrečená a připravená film absolvovat repete… :-) ()

kjama 

všechny recenze uživatele

Nádherný příběh... Hezky udělané, dojemné. Jen jsem nepochopila jednu věc, Proč Emilia tak kroutí obočím? Proč se proboha tak šklebí? Občas to bylo až obtěžující. ()

eyeskiller 

všechny recenze uživatele

Videl som podstatne horšie opúšťaky, nebolo to až také klišé, herci to zvládli na jednotku, surový koniec, pútavý dej. 4 z 5. Hudba mi celý film moc nesedela. Prirovnal by som to k slabšiemu odvaru filmu Intouchables. ()

eva.sa 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, u něhož můžu říct, že je stejně dobrý jako jeho knižní předloha. Není to násilné a laciné ždímání slz, má to atmosféru a ono "něco" to ve vás zanechá. Navíc výkon herců je přesvědčivý a zkrátka ty pruhované punčochy nemají chybu... ()

MLee 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkně zpracovaný lidský příběh, který se může dotknout nás všech, a který rozhodně nekončí typickým happyendem.. Čekala bych, že na konci mi ukápne pár slz, ale celkově byl film tak skvěle zpracovaný, že jsem bulela jak želva.. Po dlouhé době fakt skvělý romantický film se silným příběhem.. ()

madline24 

všechny recenze uživatele

Ten film je hezky, romanticky a predvidatelny. Idealni nenarocna zalezitost, ktera ale neni zaroven uplne mozky vymyvajici. Co se ale nedalo snest byla Emilia a jeji prehravani, hihnani, spuleni rtu a divny vyvalovani oci a mrkani. Asi mela predstavovat neznou milou naivni a hodnou slecnu, ale me to strasne rusilo a porad premyslim, jestli proste jen neumi hrat, anebo to bylo /neznamo proc/ schvalne. Diky ni maximalne *** ()

anniesek 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, že Daenerys nebudu věřit, že není Daenerys. Ale Emilia je úžasná herečka a zvládla to na jedničku. Od začátku jsem si masochisticky přála, aby film dopadl tak, jak nakonec dopadl - aby za kvalitním filmem byl kvalitní konec. Byla to síla, která mě odrovnala asi na půl hodiny, ale stálo to za to :) ()

Anniem 

všechny recenze uživatele

Nudná pohádka s přehnanými barvami a krutě špatným výběrem hlavní představitelky. Její jediné dva výrazy udivení a lidského robota jí vydrží po celý film. Někoho takhle špatně hrát jsem neviděla ani v ochotnickém divadle. Táži se, jak může mít ten film tak vysoké hodnocení. Romantický není ani náhodou. ()

january 

všechny recenze uživatele

Že to bude přeslazené, kýčovité a předvídatelné jsem čekala a nijak by mi to nevadilo... po celou dobu to byla fajn romanťárna, nicméně závěr filmu předestřel dost divnou pointu, tedy že život má smysl jen za svou podmínek - máte prachy a možnost si užívat. Nějak nechápu, proč byl Louin život před setkáním s Willem prezentován jako zbytečný/nudný jen proto, že žila v malém městečku, kde se jí líbilo, chodila do fajn práce a pomáhala rodině, se kterou vycházela. Podle Willa a závěrečného proslovu její život nabyl smyslu až když měla peníze? Hm, zvláštní. Každopádně herecký výkon "Nevilla" byl naprosto top! ()

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama