Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přestože od Danielovy smrti uběhlo skoro půl roku, Petr si stále dává jeho smrt za vinu. Působí teď jako redaktor novinové přílohy o životním stylu a práci investigativního reportéra se obloukem vyhýbá. Navzdory tomu je však znovu zatažen do případu ve chvíli, kdy ho nový generální ředitel Central Energy Aleš Toman pozve na schůzku, která skončí tragicky – Toman se nabourá v autě a na místě zemře. Poslední slovo, které Toman před smrtí pronesl, zní: „Abraham." (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ten, kdo tu hru hraje, má moc dohnat člověka k tomu, aby se zabil." Po nudnějším prologu se druhý díl docela pěkně rozjel. Najednou je v tom zapletená politika, korupce i náboženství a to mi chutná. Investigativec Vlček je sice stále suchar, ale ve spojení s vyšetřovatelkou Stellou působí skoro až sympaticky. Hned po zkonzumování tohoto dílu jsem se zkrátka začal těšit na další a to považuju za známku toho, že se to povedlo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem byl mnohem spokojenější než po shlédnutí předchozí epizody. Šest měsíců mezi oběma díly uteklo jako voda, příběh nabral velmi slušné tempo, navíc se i hezky zaplétá, takže jediným rušivým elementem byla pro mě postava Jany Skálové. Vcelku rychle jsem pochopil, že asi nepůjde o kladnou postavu, nejen z jejích činů, ale hlavně proto, že to Tereza Hofová dává najevo každým slovem i pohybem a postava tak působí krajně prvoplánově. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se snaží napodobovat současné Švédy, Dány a Nory. Ve mně ale seriál nevyvolává napětí. P.S. 2019 - Aha, předělávka norského seriálu... Do roku 1998 úžasného Vladimíra Michálka nějak opouští tvůrčí invence. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo mi být trochu nejasné, kdo je vlastně tou největší sviní, jež tahá za veškeré temné nitky a asi mi to ještě nějaký ten díl potrvá. Ale musím konečně někde veřejně napsat, jaký je Hádek starší ohromný sympoš. ()

Reklama

Reklama