Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Článek o tajné dohodě mezi ministrem financí Horváthem a Zpěváčkem vyvolá skandál. Ministr Horváth odmítá odstoupit a tvrdí, že jde o podvrh. Danielův syn Michal se pokouší dobrat pravdy o svém otci i skutečném motivu jeho sebevraždy. Odpovědi hledá v domě prarodičů, kde odhalí pohnutou historii své rodiny. Ve snaze porozumět otcovým pohnutkám se následně vydá do Budapešti, aby získal více informací z doby jeho studií. Petrovi se mezitím podaří vypátrat odesílatele záhadného videa a setkat se s ním. I toto setkání ale skončí tragédií. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda mě potěšila výbornou atmosférou i neustále působícím lehkým napětím, děj se i nadále zajímavě proplétal a přinesl jasné poučení o tom, že když už si pořídíte velký dům, musíte mít pod rohožkou preclík. Eva Vlčková preclík neměla, a jak dopadla, aha? Po několika pokusech mohu zase jednou prohlásit, že se mi líbí český seriál, doufám, že poslední dvě epizody nezklamou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Na pověst kašlu. Koupím si novou." Já na ni taky kašlu, protože moje pověst se mě netýká, ale názor milionáře Zpěváčka mě pobavil. Taky mě zaujala třetí sebevražda ve čtyřech dílech, vzbuzování atmosféry strachu o děti, jazykové hrátky profesora Ištvána i odhalení Abrahámova paktu. Tudy cesta k mé zvědavosti rozhodně vede. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jiřího Vyorálka mám moc rád už od časů První republiky a je škoda, že se s ním nevídáme víc. Takovou větu bych mohl použít i právě pro Mamon, kde se rovněž dlouho nepookřál. A díky jeho odchodu má postava Matěje Hádka na talíři takový průser, kvůli němuž bych se na 5. díl podíval okamžitě. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy dojde k únosu Michala Vlčka (Daniel Tůma) chybí únosci na injekční stříkačce jehla. Po střihu na krk už na stříkačce je. (Brooks_xx)
  • Číslo občanského průkazu Samuela Plevy (Jiří Vyorálek) uvedené v policejní databázi je 147821337. To ale není možné, čísla občanských průkazů staršího vzoru začínala nejvýše čísly 113 a nové průkazy v rozměru platební karty mají na začátku vždy dvojku. (Martin_L)

Reklama

Reklama