Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr je znovu na útěku a jediné, na čem mu kromě nalezení pravdy záleží, je záchrana syna jeho bratra, Michala. To ho spolu s Evou zavede až do odlehlých doků, kde jim mají únosci Michala předat. Nic však nejde podle plánu a vše směřuje k šokujícímu rozuzlení příběhu. (HBO Europe)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč? Já sa ptám, proč? Celou dobu tady seriál chválím a tvůrci závěr zavraždí tak brutálním způsobem, že by se měli obávat výjimečného trestu. Chtěl jsem toho spoustu napsat, ale nemůžu, protože by to vypadalo, že jsem opisoval od Jary.Cimrmana.jr, se kterým jsme byli u posledního dílu evidentně na jedné vlně. Snad bych jen dodal jak moc mě dojalo nádherné obrácení novinářky Marie i státní zástupkyně na pravou víru, to byl fakt maras. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jakou můžeš mít páku na lidi, který všechno maj?" Děti, to už víme. Jenže nevíme, že státní zástupkyně je schopna vyrazit do akce v neprůstřelné vestě, že investigativec bez krytí v klidu dráždí vraha nebo že milionáři nezavírají dveře, když páchají zločin. A když jsem se v závěru dozvěděl, že Daniel to takhle všechno naplánoval a hladký průběh akce neohrozila ani přibližně stovka překážek na cestě, tak jsem začal přemýšlet o příčetnosti tvůrců. Mě to totiž celkem bavilo, ale ten konec to zabil. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Mamon si udržel napětí od začátku až do konce. Poslední díl je pravým nefalšovaným akčňákem, za který se naši tvůrci rozhodně nemusí stydět. Taková velryba v malém českém rybníčku, sice dotovaná HBO, ale šplouchá českoou vodu. :o) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem se do téhle minisérie nemohl ponořit, v průběhu se ale můj milovaný krimithriller dostavil v tom pravém drsném kabátě. Když mi všecko začalo zapadat, tak jsem se fakt začal bavit, až je škoda, že se příběh zacyklil tak rychle. ()

Heyyy 

všechny recenze uživatele

SPOILER - Jestli tady někdo tuší, proč šla Stella vlastně za Marií s tou informací o posledním členovi paktu (když se do tý doby spolu nebavily/neznaly), nebo co by měl ten Zpěváček z toho, kdyby se na ten pakt přišlo (když chtěl podle všeho, aby Vlček dotáhl pátraní do konce), anebo proč zástupce ředitele galerie najednou hraje člověka, co se má starat o majetek Vlčka mladšího, ať mi to vysvětlí. Vše ostatní pecka. ()

Reklama

Reklama