Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vzrušujícím finále série bojují Vnitřní a lidé z Pásu bok po boku s posádkou lodi Rocinante v poslední obří a zoufalé bitvě s Marcem a jeho Svobodným námořnictvem, přičemž osud Sluneční soustavy, prstencových bran a celého lidstva visí na vlásku. (Prime Video)

Recenze (14)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem povedené zakončení šesté řady a dějové linky kolem Inarose, jen jsem doufal, že tento "vesmírný Usáma" zemře trochu lepší smrtí, v nějaké velké bitvě třeba rukou Drummer, ale nakonec proč ne, ostatně "pozemský Usáma" taky nezemřel v nějaké velkolepé bitvě, že? Dobývání Railgunů byl určitě highlight celé epizody, až jsem si v jeden moment přál, aby někdo vytvořil FPS videohru z tohoto univerza, kde by navíc ta nesmrtelnost hlavních postav byla trochu více uvěřitelná:) Závěrečná zápletka kolem Transport Union nabídla zase trochu toho starého dobrého politikaření, zkrátka důstojné zakončení dosavadního děje. 80% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečná epizóda série (a dúfam, že nie celého seriálu) uzavrela v podstate to najdôležitejšie, čo sa rieši od konca, respektíve začiatku štvrtej série. Pokračovať by sa ďalej dalo na nových kolóniách, kde budú asi stále vznikať problémy, či už lokálneho, alebo medzihviezdneho charakteru. Každopádne Popol Babylonu ponúka klasickú sci-fi bitku pri prstenci, politické pletky dorazia do svojho finále a, zatiaľ, sa elegantne vyriešia. Pokiaľ tu niekomu budú chýbať silnejšie emócie, tak odpoveďou je, že The Expanse rozhodne nebola nikdy žiadna melodráma. ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zapomeňte na Star Wars. V této epizodě je za mě nejhustší vesmírná bitva ever. :-) Šest epizod je opravdu málo. Zejm. když vezmeme v úvahu nedořečené dějové linky s přežitím Inarosova syna a s "proto-pejsky". To s těmi pejsky tam snad ani neměli dávat. V příští sérii, pokud nějaká bude, si už nikdo nevzpomene wo co go. ()

ReichelTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadalo by to parádně. Kdyby ovšem skončili přímo u zničení Inarosovy lodě. Ten děj dál, to byla jenom podivná výplň. Nakonec jsme se nedozvěděli nic nejen o těch bytostech, které oživovaly mrtvé, ale vůbec nic ani o těch, které se objevovaly v prstenci a požíraly lodě. A celá ta transportní unie, to byl taky teda nesmysl. Chtělo by to kdyžtak ještě jednu řadu. ()

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakončení ve velkém stylu. A přesně v tom správném bodě. Jsem aktuálně v půli 4. knižky a tohle je skvělý teaser na dočtení zbytku. Na jednu stranu mě mrzí že to končí ale na druhou jsem velmi rád že to končí v tom nejlepším. A hlavně je to důkaz že stále je z čeho čerpat a i dnes může být zajímavý sci-fi seriál, který je unikátní a nerecykluje  už třikrát ohranné. A to tenhle seriál málem skončil  po první serii. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Při pohledu na životní funkce členů výsadkových týmů Alfa, Bravo a Charlie můžeme vidět spousty jmen z různých sci-fi seriálů, filmů a her. Můžeme zde najít třeba Cmd. Sheparda ze hry „Mass Effect“, Jacka O'Neila ze seriálu Stargate (od r. 1997), Ellen Ripley z Vetřelce (1979), Willama Rikere ze seriálu Star Trek: Nová generace (od r. 1987). nebo Sarah Connor z Terminátora (1984). (KiritoSenpai)

Reklama

Reklama