Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holden s posádkou se ocitnou uprostřed zoufalé bitvy poté, co záhadné bitevní lodě zaútočí a vniknou na Donnager. (Prime Video)

Recenze (9)

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připomíná mi to Battlestar Galacticu (tedy horší..) s politických nádechem Man in the High Castle. Třeba přestřelka na mostě v tomto díle byla pořádná kravina (že je netrefili a všude kolem nich to pálí jedna radost). Policajtův kamarád by taky nepřežil. Seriál mě ale baví, třeba jen díky cestování sluneční soustavou. Vesmírné lodě jsou jak z videohry Freespace. 71% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Létala torpéda, střílelo se z modrobleských děl a chyběl už jen kapitán Jason Nesmith se svou neohroženou posádkou na palubě Protectoru. Jo, jo, našel jsem si tam místa, kterým jaksi chyběla logika, ale na druhou stranu si mormoni staví svou vlastní loď, takže fajn. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ (suverénne) najlepší diel. Pretože najakčnejší, najdejovejší, najtajomnejší a zároveň aj po dialógovej stránke najsilnejší. Možno práve udalosti, ktoré tu sledujeme, budú spúšťačom dynamiky celého seriálu, nechám sa prekvapiť. Priestor na vyjadrenie názorov dostávajú aj Marťania, resp. potomkovia pozemských kolonizátorov Marsu a ich vzťah k pozemšťanom. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli je tohle jedna z nejlepších epizod 1.série, tak tenhle seriál asi fakt není pro mě. Děje málo, akce (zbytečně) hodně a vše se vyvíjí pomalu, avšak s důrazem na akční a prvoplánově "napínavé" scény (které ale ve finále většinou v ději nehrají moc velkou roli), než na nějakou atmosféru, většina epizody byla nudná... Sorry, ale tak to na mě prostě působí. A on vlastně ani ten děj mě doteď moc nezaujal, stejně jako postavy. Taky v tom jsou nelogičnosti (ta přestřelka, tvl... všechno schytají cvičení mariňáci a naše necvičená posádka všechno zvládne bezproblémově...). Fakt nevím, asi dám ještě jeden díl a když mě nezaujme, asi s tímhle seriálem nadobro seknu. Lepší 2* ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama