Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holden s posádkou se dohodnou s nepravděpodobným spojencem na stanici Tycho. (Prime Video)

Recenze (5)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prenikame hlbsie do diania a zda sa, ze tajomna dama na zaciatku, Julia Mao, vsetko pekne poji k sebe. Zatial, dvojnasobni prezivsi, zrejme pristanu na pozvanie velmi "pochybneho" typka, na uz videnej vesmirnej stanici. Detektivovi opat maze med okolo ust miestny kapo di tuti. Doteraz som moc neuveril, ze sa da prezit obrovska nastrelena skoba, ale co uz. Opat zaujimavy diel. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Millerovi pomaly začínajú dochádzať súvislosti, ale konečné zloženie puzzle je ešte, rovnako ako pre diváka, v nedohľadne. Pribudla jedna zaujímavá dejová línia, odkazujúca na názov epizódy a dokazujúca, že keď potrebujú tvorcovia pritlačiť na pílu nekorektného násilia tak to urobia. Tentokrát sa viac kecá, ide na rozdiel od akčného CQB o investigatívnu časť. A možno vám začne byť pomaly aj samožer Miller sympatický. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda se z větší části věnovala Millerovu vyšetřování a po předchozím dílu došlo k určitému zklidnění. Ubylo akce, zmizela palba energetických kanónů, ale vrátila se kvalitní atmosféra, Miller získal nové informace ke svému případu a já jsem se dozvěděl něco nového o krvavé minulosti Pásu asteroidů. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to konečně začíná být nějak zajímavé. K postávám jsem sympatie zatím stále nenašel, ale už se to někam konečně hne a i atmosféra se trochu vrátila. Tak uvidím, snad to nebyla jen výjimka a ten seriál bude pokračovat v minimálně takové kvalitě. 3* ()

Reklama

Reklama