Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka Rocinante objeví opuštěnou loď, jež skrývá tajemství, které může zničit existenci lidstva. (Prime Video)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polhodina uspokojí hard core sci-fi fanúšikov napínavým prieskumom záhadnej vesmírnej lode v meteorite. Možno toto sú presne tie momenty, na ktoré som celý čas čakal. A tým je aj zvyšná štvrťhodinka, kedy sa konečne začínajú pretínať jednotlivé dejové línie a začíname byť svedkami nečakaných zvratov. Že sme okrem krátkej scény vynechali tentokrát matičku Zem, považujem za výrazné plus. Temnota vesmíru je o niečom inom. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se zase dočkal kvalitní epizody. V tomto případě jsem se hodně dobře bavil. Nejdříve se tvůrcům podařilo při procházení útrob Anubisu vytvořit téměř "vetřeleckou" atmosféru, na stanici Eros došlo i na pořádnou akci a přišel i silný závěr. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatial najlepsi diel serie. Cez napatie, detektivku, akcak az po mystery thriller. Nalada v najdenej neznamej vesmirnej lodi, Anubis, bola, ako uz vyzdvihli predo mnou, velmi sugestivna. Dufal som, ze prvy charakter, co sme v serii videli konecne opat prehovori, zial nie je tomu tak. A zbiehanie linii na Erose sa potvrdilo. Hoci heroicky prichod pana detektiva na scenu mi prisiel trosku usmevny. Moze byt. Spokojnost. ()

Reklama

Reklama