Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přípravy na mírovou konferenci Země s Marsem ještě zvýší tlak na Errinwrighta. Výslech Bobbie odhalí větší záhadu za útokem na Ganymed. Anderson Dawes používá příval uprchlíků mířící na Tycho k vlastnímu prospěchu, čímž ohrožuje nestálé spojenectví Freda Johnsona s Holdenem. (Prime Video)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tentokrát to nebyla žádná velká pecka, ale proti předchozí epizodě byl tento díl výrazně lepší. Události mi dávaly větší smysl, i když sledovat mocenský boj v SVP je podobně zábavné, jako trapné debaty v Evropském parlamentu. Mnohem vtipnější politická jednání probíhala na Zemi a jsem zvědav, co se vlastně vyvrbí z událostí na Ganymedu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tajomne znejúci názpv epizódy, ktorá necháva priestor dvom najnesympatickejším postavám seriálu. Z môjho uhľa pohľadu. Militaristická mladá Marťanka by zaslúžila zopár zaúch a belťan Dawes by si zaslúžil rovno odstreliť. Možno práve preto týchto neakčných 42 minút v sebe obsahuje toľko vnútorného napätia medzi všetkými postavami. Vojna či mier, každý má na vec iný pohľad a zákonite tak dochádza k nezhodám...Na to, kto je siedmy muž,si ale musíme ešte chvíľu počkať. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horlivu "teamleaderku" z Mars-u nakoniec ako jedinu boli schopni dat martania dokopy a zda sa, ze i na strane Marsu bude niekto, komu sa vedecka praca paci a bol by nerad, aby spominala, co videla pred svojim blackoutom - >, siedmeho "muza". Bude svedcit na Zemi, ktora poriada mierovy summit. Medzitym "neempatickeho" vedca z Tycho-Station "vyextrahoval" Dawson pre nejaku svoju zamienku. Ten zrejme akosi komunikuje s "protomolekulou". Slabsia stvorka, snad sa to opat rozbehne. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ten joke s šutrem mě naprosto oddělal. To byla bomba, na kterou jsem fakt nebyl připravenej. Smál jsem se tu jako debil asi minutu v kuse. Moc vtipů neni, ale když, tak to stojí za to a tak se mi to přesně líbí! Daleko lepší než konstantní ne moc vtipný hláškování některých postav v MCU. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama