Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezitím, co Naomi v nečekaném koutě sluneční soustavy vypátrá stopy po protomolekule, se začíná hroutit vláda Freda Johnsona v SVP. Traumatizovaný uprchlík z Ganymedu možná drží klíč k nalezení nové hrozby. (Prime Video)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcom po (snáď dočasnom) "odstránení" jednej z dôležitých postáv z deja vlastne neostáva nič iné, ako každú časť poriadne dejovo nadupať. V Pyre nás čaká veľmi drsná "podívaná" a jeden celkom zaujímavý zvrat. Taktiež aj jedna nová postava. Len dúfam, že scenáristi nezabudli na to, čo všetko doteraz rozohrali a do konca série poskytnú slušný vývoj v každej dejovej línii, najlepšie aj nejaké to rozuzlenie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem osmou epizodu ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, ale pak jsem si uvědomil, že mi vlastně vadila jen jedna záležitost, takže jsem nakonec přidal i pátý kousek. Děj byl nabitý událostmi, atmosféra, akce i napětí byly přítomny, takže mě zarazila jen jediná věc. Proč vypadají všichni uprchlíci z Ganymedu jako obyvatelé zapadlé asijské vesničky? Chápu, pěstovala se tam sója, ale i tak... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrat sme takmer cely cas na Tycho-station. Dorazili i novi utecenci z Ganymade. Nenavist k pozermstanom i martanom sa u obyvatelov Pasu prejavuje coraz viac. Malu vzburu kvoli raketam nasa ustredna posadka odvratila a vyraza na Ganymedu spolu s jednym botanikom odtial. Mame nove prepojenie na protomolekulu na vedca odtial...zeby stopa na "siedmeho" z predoslej casti? ()

Reklama

Reklama