Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holden překročí své vlastní etické hranice, aby se vplížil do válečné zóny, aby odhalil protomolekulu a lidi, co za ní stojí. Bobbie se stává pěšákem v politickém boji mezi Zemí a Marsem, přičemž si ale Avasaralaová všimne šance, jak odhalit nepřátele lidstva na obou stranách vyjednávání. (Prime Video)

Recenze (6)

3k7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná mě vadit, jak se tempo zpomaluje, jak se tam toho děje méně a méně a začíná přibývat logických chyb, pochyby logiky postav a mnoho dalšího. Jestli to takto půjde dál, tak ten seriál asi nedokoukám. #SPOILER: Jasně, většinu lidí tam zachrání lékařským vybavení, dokáží zachránit život smrtelně ozářenému člověku, ale člověk, který to dostane pistolí z blízka do břicha je samozřejmě mrtev...Tady logika skočila z okna v 9. patře. Z této epizody jsem zklamán a seriál mě začíná utahávat svoji pomalostí a jak se tam nic neděje... ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trosku me mrzi, ze si tvurce vic nevyhrali s vizualnim zobrazenim efektu ruznych gravitacnich poli. Prilet martanu na Zemi byl diky tomu pro me lehkym zklamanim. Ale co ja vim, kdyz cely zivot ziju na zemi a nikoho odkojeneho martanskou gravitaci jsem nepotkal. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavilo mě jednání mezi zástupci Spojených národů a Marťany, bavila mě i akce s "Náměsíčníkem" na Ganymedu, ale nemůžu se zbavit pocitu, že by měly mít obě záležitosti svůj vlastní díl. Takhle to na mě působilo, jakoby tvůrci neměli dost času a obě dějové linie trochu odflákli. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Venusi po detektivovy a jeho "milej" ostal obrovsky krater a zrejme nieco zive. Martanska velitelka sa trosku preriekla vo svojej vypovedi na Zemi a vie sa uz i o entite bez skafandra - o "siedmom". Zatial nasa posadka sa dostala na Ganymedu a spolu s botanikom budu hladat jeho dceru a "pediatra". ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skôr taká udržovacia, zotrvačná epizóda. Pričom práve z pozemského stretnutia najmocnejších ľudí v solárnom systéme sa dalo vyťažiť viac, špeciálne z výsluchu hlavnej svedkyne udalostí na Ganymede. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama