Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úleva z těsného úniku Rocinante je zničena nečekaným nepřítelem a posádka je nucena bojovat za záchranu lodi. Avasaralaová je uvězněna svými nepřáteli, přičemž Bobbie Draperová je její jedinou šancí na přežití. (Prime Video)

Recenze (6)

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda byla strašná nuda. Musím ovšem ocenit charakterový vývoj Gunny, to bylo zde asi nejzajímavější: nikdy bych netipl, že na 'první pohled tupá vojanda s exoskeletonem na Marsu' epicky podá (právě v tom exoskeletonu) pomocnou ruku 'naší' Madame Undersecretary. I Finále tomuto seriálu fakt nejdou, ale naštěstí se tu nehraje na seriálové řady ale na knihy. :) A toto je teprve půlka Caliban's War. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak vzhľadom k úcte k seriálu ohodnotím poslednú epizódu druhej série za plný počet. Tvorcovia sa museli snažiť neuzavrieť všetky dejové línie a zároveň ponúknuť dostatočné množstvo odpovedí na záver, ktoré pôsobia za prvé ako skutočné odpovede, za druhé ako clifhangery pre sériu tretiu. A to vyšlo, i keď nie dokonale. Novinkou je nesmierne rýchle prestrihávanie medzi troma dejovými líniami, len je trochu škoda, že sme sa viac nevenovali Venuši, ale tu sa zdá, že tá bude v budúcnosti hrať celkom prím, aspoň v to dúfam. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Máme nějaký plán B? Ano. Zajistit, aby vyšel plán A´´. Tohle považuji za 1 z nejlepších a zároveň nejlakoničtějších vyjádření ve SF tv seriálech vůbec. ;-) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda druhé sezóny se vcelku povedla, i když měla své mouchy. Jen musím znovu zmínit, jak moc únavné mi už připadají ty neustálé záchrany v poslední chvíli. Snažit se budovat napětí tímto způsobem, mi přijde hrozně naivní. No, ale i tak jsem se bavil. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama