Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka Rocinante se vypořádává s následky Naomiiny zrady, zatím co se ocitnou uprostřed války mezi Zemí a Marsem. Avasaralaová a Bobbie vypracují únikový plán. (Prime Video)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria začína presne tam, kde skončila tá druhá a musím skonštatovať, že opätovné pozretie, respektíve trojdňový maratón predchádzajúcich 23 epizód je na nezaplatenie. Myslím, že aj skeptici by po zopakovaní si seriálu s takto dejom nabitým scenárom zmenili názor. The Expanse sa stáva v mojich očiach hutná sci-fi nálož, ktorá za sebou necháva aj Westworld alebo Stranger Things. Dokonca mám dojem, že sa začína zlepšovať aj po trikovej stránke. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start třetí sezóny mě potěšil velice velmi. Errinwright konečně dosáhl svého a válečný stav pořádně zahustil atmosféru (i vakuum). Tvůrcům se znovu podařilo vybudovat slušné napětí, situace na obou lodích byla více než zajímavá a nuda nehrozila ani na moment. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, kolik událostí se stalo v předchozích řadách, je sice tato epizoda dostatečně dynamická, ale v rámci děje je ten rozjezd pozvolný. Sledujeme především osudy Chrisjen, velmi napjaté vztahy na Rosinantě a piklení Sadavira. Přitom v předchozích řadách, nám tvůrci rozehráli celou sluneční soustavu a klidně by mohlo vzniknout deset seriálů a každý by se mohl věnovat jednomu okruhu. Třeba dění na Venuši. I když mě by stačilo i to, kdyby se do děje nějak vrátil Miller. Možná je to tím, že jsem se nemohl dočkat pokračování a nejraději bych schroupal min. celou řadu na jeden zátah, ale jsem trochu zklamaný. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajne fajne, vyborny otvarak. Schyluje sa k vojne, protomolekula je prakticky "rozsiata" po vesmire a i na politickej scene urcite nastanu zmeny. Tentokrat sa Marsu nevenoval ani snimok. To cele, na pomerne heroickom usili marinacky a nostalgickom uniku "Plejtvaku". ()

Reklama

Reklama