Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jakmile přeživší dorazí na Behemoth, vytvoří se dvě frakce, které mají neshody ohledně toho, jak vyřešit hrozbu smrti. Holden se potýká s tím, co viděl a s rozhodnutími, které musí učinit. (Prime Video)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanáctou epizodu si pro sebe z větší části ukradl Klaes Ashford, který perlil od výslechu Jamese Holdena až po svůj vychytralý plán. Chvíli jsem uvažoval o udělení čtyř hvězdiček, přece jen bych u předposledního dílu sezóny čekal více akce a napětí, ale událostmi nabitý děj mě přesvědčil i k pátému kousku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

12. epizóda zodpovedáva niektoré dôležité otázky a posádkam Marťanov, Pozemšťanov a Belťanov sa vôbec odpovede nemusia páčiť. Stretávajú sa nám postavy, ktoré boli buď dlhšie od seba oddelené, alebo chceli, napríklad vďaka pomste, na seba naraziť. Na záver sa začína ukazovať skutočný charakter jednej novej, ale dôležitej postavy. Dosť ťažko sa na jeden krát vstrebáva, o čo tu sakra ide, takže upozorňujem, že Congregation si možno bude vyžadovať pred finále opätovné pozretie. ()

davidh76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klopytani ke konci serie. Nuda, patos, chaos. Postavy uz jednaji nelogicky. Tam kde stal serial na pevnych nohach, tedy duvody proc ktera postava jedns, jak jedn, tak v druhe polovine 3. serie se vse sype. ()

Reklama

Reklama