Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holden a jeho spojenci musí zastavit Ashforda a jeho tým před zničením prstence a pravděpodobně i celého lidstva. (Prime Video)

Recenze (15)

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně uspěchané, stejně jako finále předchozích sezón. Vůbec nenechají děj pořádně vybudovat, žádný prostor pro uvěřitelný vývoj postav. Zfilmováno jako typické Hollywoodské Bčko podle generalizované šablony, která je bohužel plná samých klišé. Konec třetí knihy, snad je v ní na vše více prostoru než tady v seriálu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ťažko si predstaviť lepšiu cestu, ako z toho celého von. Nemyslím len postavy v tak prekérnej situácii, ale aj scenáristov z nastolených otázok série, ktorá išla dopredu nevídaným tempom. Nebudem tvrdiť, že som predpokladal, akým smerom sa vydáme, radšej som sa nechal unášať fantáziou tvorcov, pričom neviem, čo bolo ešte v predlohe a čo už nie. Viac menej akčná epizóda, ale s dostatkom času na dovysvetlenie všetkého doposiaľ potrebného a zároveň nalákanie na to, čo môžeme očakávať ďalej. ()

Reklama

davidh76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu napinave. Ale jsme rad, ze je konec. Scenaristi zcela rezignovali ns vyvoj postav, ktere byly ve druhe serii tak zajimave rozjete, druha polocina 3. serie posila cely serial do kopru.... 7-13. snad delal nejaky jiny tym... Protoze takovy upadek se vidi malokdy. 1. serie, 2. serie, 3. serie do 6. dilu super, pak totalni sunt. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já z toho závěru 3. řady nejsem nadšený, docela dost mě celý ten děj v riftu nudil a mrzí mě, že se seriál vydal touto cestou, mohem více mě bavila zápletka první a druhé řady, dynamika celého konfliktu mezi Zemí, Marsem a Pásem atd. Je mi jasné, že se tvůrci chtějí posunout někam dál, nebo drží tempo s knihou (nevím, nečetl jsem), ale zkrátka mi spousta věcí přišla opravdu dost přitažených za vlasy, jednání postav hodně zvláštní a diskutabilní atp. Uvidíme, co přinese čtvrtá řada. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slusne a napinave vyustenie. Kazdy zohral svoju rolu, i ked mnohokrat dost bolestne a silene usmernovanu, co ma dost rusilo. Tiez som moc "nepobral" do dotahovanie udobrovanie sa kapitanov Behemonth-u. Som zvedavy, ci stvrta seria bude o "kolonizovani", kedze, ako zrejme vyplynulo z poslednych troch casti, vsetky tri "frakcie" zrejme budu schopne spolu fungovat. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama