Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naomi a Alex pracují na tom, aby během výpadku proudu udrželi Barbapiccolu na orbitě. Avasaralaová čelí těžkému rozhodnutí. Holden a Elvi se snaží najít lék na chorobu, jež se šíří na Ilusu. (Prime Video)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sledujeme osudy v úkryte tesne po tom, čo planétu zasiahla vlna tsunami. Ako prežiť v provizórnych podmienkach však nie je to hlavné, čo hrdinov najviac trápi. Planéta s vodou má aj svoje organizmy a tie nachádzajú v ľuďoch skvelých hostiteľov. Výsledkom môže byť slepota. Na Zemi sa schyľuje k voľbám a naša hlavná kandidátka mi s tým svojim fuckovaním už poriadne lezie na nervy. Tu som vždy čakal, kedy sa konečne dostaneme opäť na Novú Terru alebo k Belťanom. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci rozčlenili i sedmou epizodu do tří hlavních dějových linií, takže zatímco se Avasarala potýká s politickou konkurentkou, stíhá galaktického piráta a z cimrmanovských šrapnelů vytváří přímo palebnou baráž, na orbitě New Terry se bojuje o výšku a Pozemšťanům a Pásovcům na planetě by pomohl snad jen hodně hladový Francouz se zažívacím traktem impregnovaným absinthem. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda, žádný Mars, zhoršování situace na planetě v podobě oslepnutí a vraždících slimáků (začíná mi to konceptem připomínat Riddicka a Černočernou tmu), na orbitě pak hrozí shoření v atmosféře, zkrátka stává se nám z toho slušné drama, které mi přijde zajímavější než konec třetí série. Na Zemi nám to také houstne a Avasarala má konečně dobrý důvod pro tý své věčně f-bomby:) ()

Reklama

Reklama