Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holden a Miller se snaží zachránit Ilus. Murtry rozpoutává svůj konečný plán, čímž ohrožuje životy posádky Roci. (Prime Video)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť možno "najuletenejšia" epizóda celého seriálu. Až máte chuť si ju pre istotu pustiť znova. Celý dej sa odohráva iba na novej planéte, za čo patrí tvorcom veľká vďaka. Ocitáme sa v technických útrobách pradávnej, zaniknutej civilizácie a spoločne s Millerom v rôznych podobách (neuveríte, čo uvidíte) sledujeme snahu o riešenie všetkých problémov, aké sme počas celej série v tejto lokácii sledovali. Prím tu hrá mysteriózno a pohlcujúca temná atmosféra, Saeculum je ale zároveň slovami ťažko popísateľná epizóda. Pre viecerých môže byť dokonca ťažko wtf. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scifi jak má být, jediné, co mi trochu vadí je to, že je najednou Murtry totální fanatický psychopat, přičemž v první půlce řady se s jeho kroky dalo souhlasit a jednal celkem rozumně, teď je to prostě magor, což mi nepřijde jako moc konzistentní vývoj postavy...:) Ale jinak fakt dobrá epizoda, která velmi naladila na season finále! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda mi přinesla přesně to, co od tohoto seriálu očekávám. Na povrchu (i pod ním) New Terry nebyla nouze o pořádnou akci, tentokrát nezůstal pozadu ani tým na orbitě (když pominu tu šaškárnu s odtahem), takže jsem se na rozdíl od předchozího dílu velice dobře bavil. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama