Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ashford se blíží k nepříteli, přičemž odhalí nebezpečný plán. Avasaralaová se ocitne na rozcestí mezi svým osobním a politickým životem. Posádka Roci pracuje na obnově života na Ilusu, a to na pokraji smrtící katastrofy. (Prime Video)

Recenze (6)

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

kurna, serie 4 super, líbilo se mi to tajemno a odhalování ufounských věcí, ale nějak to v posledním díle divně utli a přišlo mi, že tahle kapitola skončila a už se tomu věnovat nechtěj scenáristí... škoda... proto jen tři hvězdy. totiž předposlední epka byla mnohem dramatičtější... ta za 5 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstate dojazd toho, čo sme videli minule, ale aj uzavretie všetkých dejových línií v sérii. A to aj vzhľadom na fakt, že každá z nich má otvorené dvere do ďalšej série, kde ale bude mať ich dej odlišný charakter. Čaká nás aj jedna nečakaná smrť dôležitej postavy, jej dochod zo scény je ale nepateticky emotívny a skvele nakrútený. No a aj nejaké tie prekvapenia v podobe príbuzenských vzťahov, čo tiež bude mať radikálnu dohru nabudúce. Skrátka, už sa neviem dočkať. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále sezóny si udrželo tempo i styl předchozího dílu. Přibyly jen události z Marsu, které do příběhu ale hladce zapadly, a poněkud slabší vsuvka s Avasaralou. Závěr byl podle očekávání zároveň pěkným háčkem pro pátou řadu, takže mě tvůrci zklamali jen usmrcením mé oblíbené postavy. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, podobně jako celá 4. řada je i tato epizoda pro mě taková rozpačitá... jsou tam silné momenty, které člověka zaskočí/zasáhnou (prohra Avasaraly, smrt Ashforda), ale pak i spousta slabých, jako třeba rozuzlení na Marsu či v hlavní zápletce na New Terra... nezbývá než doufat, že bude 5. řada lepší. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc hezké ukončení série. A ta smrt jedné z postav? Tyjo, to tam tak hezky sedělo. Moc krásně emotivní. Naneštěstí se nemůžu zbavit dojmu, že ačkoliv to bylo fakt dobrý, tak tam nebylo to něco, co by mě přimělo tomu dát 5*. Škoda, ale rozhodně to stojí za to. ()

Reklama

Reklama