Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holden se pokouší přesvědčit Freda Johnsona, aby zničil poslední vzorek protomolekuly. Naomi získává důležitou stopu vedoucí k jejímu synovi. Avasaralaová mezitím na Luně začíná svůj lov Marca Inarose. (Prime Video)

Recenze (8)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl za mě dost nuda, naši hrdinové jsou rozesetí po sluneční soustavě a ani jedna jejich linka mě nijak nezaujala, v podstatě jsem po první epizodě zvědavej jen na ty stealth asteroidy vyslané k Zemi, jinak je mi úplně jedno, jaké má Alex trápení se svou rodinou na Marsu, že je Naomi celá v háji ze svého teroristického syna, co chce Amos řešit na Zemi, nebo Holden zevlící na Tycho station... připomnělo mi první díl druhé řady Orville, který byl také takhle "rozjezdový" a "kecací", i tam to ale byla prostě slabota, možná je záměrem tvůrců představit postavy novým divákům, nevím, za mě každopádně podprůměr. A taky mi chyběla Camina! ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot, ve kterém se toho moc nestalo, rozběh řady bude zřejmě mírně pomalejší, ale přesto se zdá, že se brzy budou dít velké věci. Došlo k rozdělení figurek na šachovnici a hra o sluneční soustavu může znovu začít. Asi bych dal jenom 3/5, nicméně za tu krásně zlověstnou úvodní sekvenci, propracovanější scenérie jednotlivých planet a stanic (VFX tým si tentokrát dal fakt práci s jednotlivými úvodními scénami, a dokonce i vnitřní prostory vypadají lépe než kdy předtím) a závěrečný proslov klidně o jednu hvězdu zvednu. Líbí se mi Inarosův hudební motiv a ačkoliv to přiznávám zvlášť po závěru čtvrté řady nerad, líbí se mi hodně i samotný Marco Inaros... konečně opravdu charismatický a extrémně nebezpečný padouch z Pásu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá sezóna sa odohrávala mimo slnečnú sústavu, tentokrát sa vraciame do nášho solárneho systému všade tam, kde sme už boli. Úvod sezóny je pomerne svižný, neustále sa menia prostredia a pokiaľ si nedávate opätovné maratóny, tak sa pomaly rozpamätávate, čože všetko sa to v seriáli už udialo. No a musím pochváliť trikárov, mám totiž dojem, že je vyšší rozpočet a niektoré zábery na vesmírne mestá sú uchvácujúce. Uvidíme, kam sa dostaneme, najlepšie k pôvodcom samotnej molekuly a prstenca. Táto dejová línia sa zdá byť zo všetkých najatraktívnejšia. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, abych pravdu řekl, čekal jsem přece jen živější start, pátá sezóna ale začala jaksi utaženě. Když to vezmu kolem a kolem, téměř nic podstatného se nestalo, tvůrci mi spíš jen předvedli, kdo bude v této sérii vystupovat, přičemž každému přifařili jeho/ její vlastní vedlejší linii, ale celek na mě příliš nezafungoval. Rozpačité a místy trochu nudné. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Rozbehova" cast. Nasa posadka je roztrusena po galaxy. Naivita u Holdena stale rovnako otravuje a teraz irituje i ta snaha "matky" "prekecat" synatora. Okolo toho sa zrejme bude tocit piata seria. Uvidime. Snad sa mylim. Tesia udalosti na Marse a odhodlanie zneuctenej profesionalky. ()

satanklaus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok som cakal na novu seriu, ale asi som si pomylil serial. Jednoducho Maria bola asi napinavejsia, jak tento uvodny diel. Prvych 20 minut v pohode, a potom to islo do prdele. Tolko kecov som v tomto seriali asi nezazil. Ani neviem, ci chcem vidiet druhy diel a to som skalny fanusik... ()

Reklama

Reklama