Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naomi se tváří v tvář setká s Filipem. Holden a Fred vše zvrátí. Avasaralaová se blíží ke zjištění Marcových plánů. (Prime Video)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá z postáv pôvodne jednej posádky dostala v tejto sezóne svoju samostatnú dejovú líniu a v tomto duchu sa nesie aj tretia časť, ktorú režíroval samotný Thomas Jane a nejde mu to o nič horšie ako jeho kolegom, skôr by som povedal, že v niečom je aj lepší. Opätovné stretnutie so strateným, respektíve opusteným synom sa zdá byť iba ako emocionálna výplň, je nám ale naznačené, že syn aj mať sa spoločne zapoja do akčnejších dejových odbočiek. Postupne sa dopatrávame k pravde, kto je tu tým teroristom a záver prinesie niečo vážne nečakané, proste musíte ihneď zapnúť ďalšiu epizódu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi jsem doufal, že už se příběh naplno rozběhne, a dlouho to tak opravdu vypadalo, přesto si z epizody odnáším spíše rozpačité dojmy. Hodně mě bavilo dění kolem Avasaraly, Caminy i Alexe, pak se ale tvůrci rozhodli zapracovat do děje vlastní verzi Pošty pro Tebe a měl jsem po náladě. Já vím, že mě tahle situace měla dojmout, ale víte jak, jsem holt pro takové apely špatná cílovka. 4*- ()

Revanx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vybornej tretej serii prisla stvrta, ktora okrem poslednej casti neponukla nic. Nastastie, ta piata sa postupne zlepsuje a 5x3 je priznakom velkych veci, ktore sa blizia. A je mi luto, ze Amazon vypustil iba prve tri casti. Zvladol by som toho viac. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvním díle mi chyběla Camina, tady jsme jí dostali až až a opět nezklamala, začíná být mojí nejoblíbenější postavou (ok, uznávám, možná za tím bude i menší crush..). Líbí se mi také, že smrt Ashforda nepřešli jen nějakou jednou větou např. v prvním dílu, ale je mu na začátku této řady věnováno celkem dost prostoru, i když je to jen post-mortem. Ostatní zápletky se také už začínají dobře rozjíždět, zejména ta na Marsu, která mi v předchozích dvou dílech nesedla, podobně duo Fred + Holden, také zlepšení. Jen mi moc nesedí jednání Nancy Gao a jejího kabinetu, kteří takhle stupidně ignorovali onu hrozbu asteroidů jen proto, že s tím přišla Avasarala, dělá to z nich opravdu až přehnaně velké idioty... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten gumidzus, co dostal pilot do krvi by sa hodil pouzit aj par verejnym cinitelom, ked su pred kamerami. :) Odhalenie komplotu so zbranami u Martanov, dobehnutie naivnej maminy, ktore som predpokladal uz v prvom dieli s zaver bol len potvrdenie dohadov, s ktorym sa vo filmoch nieco deje, az "ked sa udeje". Dufam vsak, ze sa uz dej konecne rozbehne, lebo chyba posadka a vesmierne scenerie. Akosi sme prilis komorni a roztruseni po galaxii a o niektorych hlavnych postavach pocuvame ob-diel, ak vobec. ;) Nadpriemer, ale mal som rozhodne vacsie ocakavania. ()

Reklama

Reklama