Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marcův velký plán otřese Zemí, Marsem a Pásem. (Prime Video)

Recenze (8)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu si pomoct, ale tenhle díl mě nijak extra nenadchnul. U zápletky kolem protomolekuly v 2. a 3. řadě jsem žral doslova každou minutu, tady ta teroristická tématika kolem Inarose mě zatím ale prostě tolik nebere. Jsem sice zvědavý, jak se situace bude dál vyvíjet a jestli naši hrdinové zvládnou "povstat" proti onomu teroru, ale nemám to nutkání a velkou natěšenost pustit si co nejdřív další díl, jako tomu bylo u oněch výše zmíněných řad... ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady není moc co vytýkat. Vše, co mám rád na Expansi je tu v plné palbě. Napětí. Zvraty. Velké události. Slušivý CGI kabátek. Jediné co mi snad krapet vadí je fakt, že k tomuto dost zásadnímu bodu jsme šli přes tři episody. Zbytečně moc. Jinak je Gaugamela jedna z top episod celého seriálu. Belters vrací úder! :D ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně! Teprve ve čtvrté epizodě se tvůrci rozhodli vrátit k té Expanzi, kterou jsem si oblíbil. Takhle by to mělo vypadat po celou dobu: výborná atmosféra, slušné napětí, nějaká ta akce a zákulisní intriky a můžu hodnotit plnou palbou. Tento díl se fakt povedl a mocně mi vylepšil náladu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určite najlepší diel piatej sezóny, samozrejme doteraz. A zrejme najkatastrofickejší diel doteraz v rámci celého seriálu. Príde totiž k niečomu, čo som myslel, že v The Expanse nikdy nepríde, ale čo očakávate už od pilotu "päťky". Hrá sa ale s otvorenými kartami, takže kto je tu terorista, vieme už dlhšie a v závere si vypočujeme aj jeho srdcervúci prejav. Zároveň ale po tom, čo Belťania desaťročia, či storočia zažívali, ho do istej miery aj chápete. Tu sa nehráme na dobrých a zlých, ale len na to, že každý má svoje záujmy a ide si tvrdo za nimi. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama