Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naomi učiní zoufalý pokus, aby zachránila svého syna před Marcem. Na Roci Holden bojuje o poslední vzorek protomolekuly. (Prime Video)

Recenze (7)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl čistě o rodinných vztazích plný emocí, se kterými jsem se nemohl nijak sžít nebo se do nich vcítit, působily tak na mě dost prázdně a celkově mě ta teroristická rodinka moc nebere... Navíc mně začíná Naomi lízt na nervy plus zabije jediného Belťáka co se jí snažil pomoct a tak nějak s ní sympatizoval + jí chtěl zachránit život:/ Alespoň ta minibojůvka Roci vs Zmeya byla zajímavá, ale opravdu doufám, že ve zbylých dílech budou rodinná pouta max okrajovou záležitostí a ne hlavní zápletkou! A co mě taky velmi zklamalo je fakt, že předchozí díl rozjel zajímavý děj kolem Amose + Asiatky a Caminy vs Inaros family, načež teď se po nich naprosto slehla zem, takže místo toho aby show nabírala na obrátkách se třemi epizodami do konce, tak nepochopitelně dupla na brzdu a zpomalila na "komorní rodinné drama ve vesmíru"... Ne ne, kdepak, takhle prostě ne... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opat rodinna drama a vztahovka u "Belter-teroristoch". Pre mna jedina zaujimava linia je to, ze nasi dvaja martania su blizko a zrejme zohraju svoju rolu. Ano, je tu niekolko logickych i pribehovych premetov, prieciacich sa niektorym doteraz danym premisam. Ale nie je to ziadna hroza. Snad tato vsuvka skoncila a nadviaze sa na gro pribehu. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych neměl k Expanzi vybudovaný tak pěkný vztah, třetí hvězdičku bych sedmé epizodě rozhodně nepřihodil. Snaha o hru na city emocionálně slabších diváků byla nepřehlédnutélná a téměř všudypřítomná, takže jsem si místy připadal, jako bych sledoval sci- fi telenovelu. Už chyběl jen nějaký inteligencí méně obdařený jedinec popřípadě slepec, aby to bylo komplet. No, nebavilo mě to, ale odnesl jsem si dva poznatky: 1) Naomi vypadá jako Filipův taťka                  2) V té injekci musel být sakra matroš! 3*- ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od piatej epizódy sa piata sezóna akoby usadila, čiastočne skomornela a jednotlivé dejové linky zo seba ždímajú maximum, rozumej počúvame aj to, čo nie je možno až tak dôležité. Osobne mi to nevadí, viac sa dostávame do myslí postáv a ich prežívania. Záver je už akčnejší a epizóda končí nečakane, čo sa v skutočnosti odohralo, prečo "stále žije", to sa dozvieme asi až nabudúce. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama