Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holden a Roci čelí Marcovým složkám a Drummerové, zatímco se Alex a Bobbie pokoušejí o nebezpečnou záchranu Naomi, přičemž dojde ke změně ve vyrovnání sil ve sluneční soustavě. (Prime Video)

Recenze (11)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato řada byla ufňukaná, rozvleklá a událostmi zdaleka ne tak protkaná, jako řady předchozí. Ve skutečnosti by se dala úplně v pohodě smrsknout do šesti, sedmi epizod. Nicméně poslední epizoda je opět ve stejném modu jako u každé řady....naznačí velmi zajímavý vývoj, takže divák je zvědavý co bude dál a hlavně věří a doufá, že tentokrát to bude lepší. No, má to být řada poslední, tak snad to tentokrát lépe dopadne. PS: ukončení jedné z postav kvůli sexuálnímu obtěžování bylo provedeno uboze, určitě to šlo vymyslet lépe a najít pro jeho nepřítomnost v další řadě rozumnější vysvětlení. Nechci být nevděčný parchant, ale nejspíš měla Expanse po třech řadách skončit. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři hvězdy jsem finální epizodě páté sezóny přidělil hlavně za to, že konečně došlo alespoň na nějakou akci, ale i tak se mi z neustálých útoků na diváky doposud nepříliš otřískané realitou (a tedy emocionálně přístupnější) dělalo poněkud nevolno. To zas byla citová ždímačka. No, nezbývá než doufat, že se najde pár sexuálně nevhodně napadených mužů, aby po mrtvici zmizela i brzda Naomi. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Logické uzavretie piatej sezóny a udalostí, ktorých sme tu boli svedkami. Dostali sme odpoveď na to, ako je možné, že Inaros je tak silným mužom a odkiaľ má všetky bojové lode a zbrane, respektíve kto s ním a prečo spolupracuje. Ono Nemesis Game končí v istom zmysle ako Infinity War, nehráme sa na žiadne happy endy, skôr ide o jeden veľký cliffhanger pre poslednú sezónu. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

cely posledny diel sa niesol v podivnom duchu, kedze producent sa rozhodol alexa zainfarktovat a casa anvara vyhodit. pre udajne obtazovanie fanyniek. googlil som, co som mohol, nic uspokojive som k tomuto incidentu vsak nenasiel. realne nie je mozne zistit, ci anvar niekoho obtazoval alebo sa stal obetou honby na bosorky. v kazdom pripade to cele vrha pachut na zaver serie i na dalsi vyvoj expanse. toto sa jednoducho nemalo stat. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama