Reklama

Reklama

Expanze - Série 3

(série)
Trailer
Sci-Fi / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 9 h 15 min (Minutáž: 41–46 min)

Předloha:

Daniel Abraham (kniha), Ty Franck (kniha)

Hrají:

Steven Strait, Cas Anvar, Dominique Tipper, Wes Chatham, Frankie Adams, Shohreh Aghdashloo, Shawn Doyle, Thomas Jane, Elizabeth Mitchell, Cara Gee (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Třetí sezóna začíná v době, kdy se ve sluneční soustavě rozpoutává válka mezi Zemí a Marsem a během hrozivé další fáze v evoluci protomolekuly, která ohrožuje samotnou existenci lidstva. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od sedmého dílu se něco pokazilo. Přibyly nejen nové postavy, ale také zbytečných patetických keců a trochu i nudy. Už mě to zkrátka tolik nebavilo. Ale teď opět o ženách. Avasarala, Camina, Naomi, Anna a samozřejmě seržantka Draper, to jsou ženy, které dominují, mají vždycky pravdu, jsou sebevědomé, rozhodné, suverénní. Naproti tomu muži, až na vyjímky jsou slaboši, zbabělci ba i zrádci. V lepším případě jen činí zbrklá rozhodnutí. Rozhodně nejsem žádný misogyn, právě naopak. Já ženy respektuji, obdivuji, miluji, ale zároveň jsem ze staré školy a věřím, že jak ženy tak muži mají v životě svou specifickou úlohu. Takové protěžování žen je špatné a v žádném případě nepřispěje k rovnosti obou pohlaví. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože sleduje víc linií, je příběh kompaktnější. Fikce víc mysteriozní a válečné akce zajímavější. Jenom - vstupování při boji do vytahů? Steven Strait bohužel s čim dál více ustaraně plačtivým výrazem. Také už tvůrci nevybřednou ze záměny rychlosti a zrychlení i dalších neshod s jejím působením, odstředivou silou a gravitací. Diky jiným kvalitám se dá odpustit. Stále jsem byl k ději přikován. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina dojíždí události z minula (taky to k ní mohli přilepit) a je fenomenální. Druhá polovina řady je uplně o nové zápletce. Řeší se nové veci, nastupují nové postavy. Je to uplně o něčem jiném a je to o poznání (dvě třídy) větší nuda. Jako kdyby došly nápady a v polovině série se začalo improvizovat. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické zakončení všeho z předchozích dvou sérií a dokončení příběhu prvních třech knížek (i když většina třetí knihy se tu redukuje jen na jednu jedinou dějovou linii - naštěstí, ale to by bylo složitější...) Stranou všech ostatních kvalit (vyprávění, postavy, efekty, smysluplné drama atd.) musím říct, že i se znalostí předlohy bylo velmi příjemné vidět, že nějaký seriál skutečně dokáže dospět k úctyhodnému a kvalitnímu závěru, v němž jsou uzavřeny skutečně všechny dějové, vztahové a další dějové linky. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow! Tento tým dělá všechno dokonale a to se jen tak nevidí. Seriál funguje na všech úrovních a je v něm tolik, tak strašně tolik podnětů k přemýšlení. Akční scény mnohdy překonávají rafinovanost Ch. Nolana a to jsem si nemyslel, že tento obrat někdy použiju. Všimnul jsem si, že hudbu dělá můj oblíbenec z dob District 9. Je fakt, že seriál je po všech stránkách jak dělaný pro mě, ale věřím, že i ne sci-fi fanoušci ho ocení. S chutí dávám plný počet a posouvám si The Expanse na první místo . . . v seriálech. (Díky Amazon Prime za záchranu.) 10/10 ()

Galerie (212)

Reklama

Reklama